2777
2789
عنوان

دخترم خوب گرفته اعصابم خورده

568 بازدید | 67 پست

به شدت ناراحتم من اینقدر شرایط فراهم میکنم بچم خوب درس بخونه اونوقت ریاضی شده خوب.کلاس چهارمه اگه از الان بخواد اینجور نمره بگیره از پس سالهای دیگه برنمیاد .همش میاد میگه من از معلم ریاضی یاد نگرفتم خوب توضیح نمیده.از یه مادری پرسیدم اون گفت نه دخترم میگه یاد میگیرم نمیدونم تو کلاس چیکار میکنه گوش نمیده به درس یا چی.بگم پارسال ولی خوب از معلم یاد میگرفت. همش من دارم بهش یاد میدم ولی خب یاد گرفتن از معلم کجا از من کجا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من امسال خیلی ساده گرفتم از این لحاظ که سر نمره گرفتنش داد و بیداد نمیکردم بدرفتاری نمیکردم فقط شدت ناراحتیمو میدید ولییه بار خودش گفت من از نمره پایینم ناراحت نمیشم فقط از واکنش تو میترسم.در صورتی که خیلی وقته دیگه اونجور نییتم که بترسه از من

😒😒😒😒😒 . با روح و روان بچت بازی نکن بچه سالم مهم تر از بچه درسخونه

مگه میخوام بکشمش.اگه من ساده بگیرم که دیگه درس نمیخونه درسم نخونه تو این جامعه میخواد چیکار کنه