2777
2789

وقتی یکی حتی از یه حرف ساده معمولی یا حتی حرف بچه چهار ساله ناراحت میشه و همه اش تو ذهن خودش فکر می کنه بقیه بهش حسادت می کنند و با همه قهر میکنه چون برداشت ذهنی کاملا منفی داره اصلا می تونه شاد زندگی کنه ؟یا می تونه تو این جامعه دووم بیاره ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
وااایی که خیلی بده منم همینم کسی راهکاری بلده بگه

باید الگوی فکری منفی رو رها کرد .مثلا یکی چیزی میگه مغز ما این عادت داره که منفی ترین حالت ممکن در نظر بگیره .ما باید مغزمون مجبور کنیم مثبت ترین حالت ممکن در نظر بگیره .و از کسایی که افکار منفی در مورد دیگران به ذهن ما تزریق می کنند یا دوری کنیم یا اگه نمیشه دوری کنیم به اونا هم فکر مثبت تزریق کنیم و با قاطعیت جلوی افکار منفی وایسیم(در این حد من از استاد روانشناسیم یاد گرفتم و داخل کتاب )

نمیدونمولی من تصمیم گرفتم خودمو بیشتر بذارم تو موقعیت

آره ،به نظر منم دلیلش اینه که یه بازه زمانی طولانی داخل جامعه نبودیم یا با آدم هایی که افکار منفی دارن زیاد معاشرت کردیم .با تمرین صبر و مثبت اندیشی درست میشه 

الان یادم اومد روانشناسی که من پیشش میرفتم یه روشی بهم یاد داد که واقعا کمکم کرد.

من افکار منفی خیلی زیادی داشتم.

کسی باهام شوخی میکرد زود ناراحت میشدم.

از هر حرفی منفی‌ترین برداشتو داشتم.

بهم یاد داد هر وقت ذهنم درگیر یه مسئله‌ای میشه ، یه برگه بردارم و از وسط تا کنم ، توی یه طرفش هر چی در مورد اون مسئله به ذهنم میرسه بنویسم ، طرف دیگه بنویسم به چه شکل دیگه‌ای میشه به این قضیه نگاه کرد؟

مثلا طرف با من شوخی میکرد میگفتم میخواد تحقیرم کنه ، اون سمت برگه مینوشتم شاید میخواد بهم نزدیک بشه ، شاید اون شوخه و بدون منظور با همه شوخی میکنه ، شاید….

و یادم باشه هر کدوم یه احتماله ، و برای احتمالات نباید عزاداری کرد. این خیلی کمکم کرد.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...