2777
2789
عنوان

با نامزدتون راجب چی حرف می زنین

293 بازدید | 26 پست

بچه ها ما نزدیک سه ساله به قصد ازدواج با همیم و خانواده ها در جریانن و چون بابام راضی نیست هنوز خواستگاری رسمی نیومدن ولی صحبت کردن 

جدیدا موقع چت و تلفنی دیگه حرفی نداریم همه حرفامون تموم شده نمی‌دونم راجب چی حرف بزنیم رابطه مون انرژی و هیجان قبل رو نداره از این شرایط خسته ایم ولی چاره ای جز صبر نداریم 

بازی که مناسب باشه میشه پیشنهاد بدین؟آنلاین

یا راجب چی حرف بزنیم

اگه دو طرف برای هم دیگه شوق داشته باشن حرف هم خودش میاد...من و شوهرم بعد چند سال هنوز حرف زیاد داریم بزنیم

میتونی در مورد روزمرگی باهم حرف بزنید اتفاقات اون روز رو تعریف کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم کلا تمام رابطه ها چه دوستی چه ازدواج بعد دو سال هیجان شو از دست میده و عادی میشه دوستی هم که منجر بشه با سالهای طولانی خیلی سردی میاره طرفت ممکن سزد بشه کلا بیخیال بشه بابات راضی نمیشه تا کی میخواین ادامه بدین 

اگه دو طرف برای هم دیگه شوق داشته باشن حرف هم خودش میاد...من و شوهرم بعد چند سال هنوز حرف زیاد داریم ...

من جدیدا همش خونه ام و خوابم اتفاق خاصی نمیوفتع تعریف کنم

وقتی رابطه به چنین جاهایی میرسه طولانی میشه ولی بی ثمر و البته با مخالفت و یکنواخت و فرسایشی میشه بعد ازدواجم همینطوره... شاید طرف دنبال بهانس ک تموم کنه و بره ....فکر خودت باش و عمرتو صرف کسی و رابطه ای کن که مشتاق و دلتنگ هم باشید 

عزیزم کلا تمام رابطه ها چه دوستی چه ازدواج بعد دو سال هیجان شو از دست میده و عادی میشه دوستی هم که م ...

ازدواج فرق دارهزیر یه سقفی

تکلیفت معلومه 

۲ طرف برای زندگیشون دارن تلاش میکنن

اون سر دنیا هم بخوان برن با همن

ولی دوستی نه 

بعد یه مدت خسته کننده س

عزیزم کلا تمام رابطه ها چه دوستی چه ازدواج بعد دو سال هیجان شو از دست میده و عادی میشه دوستی هم که م ...

نمی‌دونم برام دعا کنین اگه صلاح هم دیگه هستیم به هم برسیم🥹

ازدواج فرق دارهزیر یه سقفیتکلیفت معلومه ۲ طرف برای زندگیشون دارن تلاش میکنناون سر دنیا هم بخوان برن ...

الان ما ۹ ماهه با هم هستیم 

رابطه مون لانگه 

واقعا خسته شدیم از این شرایط ، منتظرم زودتر به خانواده اش بگه 

وقتی رابطه به چنین جاهایی میرسه طولانی میشه ولی بی ثمر و البته با مخالفت و یکنواخت و فرسایشی میشه بع ...

اون بنده خدا همش دنبال اینه چیکار کنیم رابطه مون بهتر شه

همیشه حواسش به کوچیک ترین چیزا هست و از من رمانتیک تر و احساسی تره

و ما الان چاره ای جز صبر نداریم برامون دعا کن