2777
2789
عنوان

دهه بیست تا سی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا ما چی شوهرم همیشه سرکار منم تو خونه بدون هیچ تفریحی شاید سالی یبار بریم خرید

عزیزم منم منظورم این بود که تفریح خاصی نداریم خودم عاشق خریدم نهایتش بریم پاساژ گردی

خریدمون در طول سال فروشگاه هاست برای مواد خوراکی

اما مثلا الان که نزدیک عیده چند تا پاساژ و بازار رفتیم یه سری چیزا برای خونه گرفتیم شما چرا خرید نمیری ؟

عزیزم منم منظورم این بود که تفریح خاصی نداریم خودم عاشق خریدم نهایتش بریم پاساژ گردیخریدمون در طول س ...

من درگیر دوا دکترم هر سال دلم به خرید عید خوش بود که اونم امسال اینطور شد 

میگم کشت و گذار که فقط خرید نمیشه مثلا ی باغی رستورانی همش خرید آدم زده میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خب ووقعا زندگی بیخودی میشه

باور کن همه همین طورن ما که اینطوری به چهل رسیدیم تازه فک کنم تا پنجاه هم همینطوری مجبوریم ادامه بدیم چون واقعا خرید خونه ماشین پس انداز واسه پیری و... نیازمند پوله که تا جون هستیم میشه کار کرد وگرنه سر پیری باید مستاجر باشیم و دستمون جلو مردم دراز بشه 

من درگیر دوا دکترم هر سال دلم به خرید عید خوش بود که اونم امسال اینطور شد میگم کشت و گذار که فقط خری ...

خدا شفا بده عزیزم اشکالی نداره

کارای دیگه هم میکنیم اگه پولش باشه بستگی داره

این ماه چون نزدیک عیده سعی میکنم خرجای دیگه نکنم

باور کن همه همین طورن ما که اینطوری به چهل رسیدیم تازه فک کنم تا پنجاه هم همینطوری مجبوریم ادامه بدی ...

میدونم

اما میگم واقعا حیف ک مجبوربم جوونیمونو به خاطر امنیت بفروشیم