2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت از هم طلاق بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 107 پست
دوست منم چند سال پیش شوهرش مهاجرت کرد رفت استرالیا ..خیلی گفتیم نزار تنهایی بره گوش نداد ..گفت بعدا ...

من بازنده نیستم اگر ولم کنه اون بازندست چون همیشه به من نیاز داره ولی من به کسی جز خودم نیاز ندارم و خداروشکر بچه ای هم ندارم 

بره با یکی دیگه من یه آدم بی مسئولیت و بی تعهد رو از دست میدم یا اون

خوشبحال دوستتون که اینجوری با ذات شوهرش آشنا شد امیدوارم الان حالشون خوب باشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

افرین بهت که میدونی جریان رونترس شوهرت جرات نداره طلاقت بده جو گرفتتش

من دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم

اگرم برگرده براش شرط میذارم که اگر منو میخواد از آلمان برگرده اگرم نه قید منو بزنه

من دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنماگرم برگرده براش شرط میذارم که اگر منو میخواد از آلمان برگرده اگرم نه ...

کاش میخوندی تاپیکامو

منم همینکارو کردم اخر هم مجبور شد قبول کرد شرایطم رو

تازه پنجشنبه هفته پیش برگشتم خونم

خودت دوست داری بمونی؟ فکر کنم رفته یکیو پیدا کرده چرا جدا جدا قبول کردی برین نمیگی مرد چند ماه تنها ...

این چه عشقیه که با چهار پنج ماه دوری هوس خیانت به سرش بزنه؟ما قبل ازدواجمون سه سال رابطمون دورادور بود فقط دوبار توی این سه سال از نزدیک دیدمش

عشق اگر عشق باشه به قول علی ضیا توی فراق زنده میمونه وگرنه همه وقتی پیش همن عاشقن

من یه مرد متعهد رو میخوام که توی خیالشم من باشم نه کس دیگه ای

من بازنده نیستم اگر ولم کنه اون بازندست چون همیشه به من نیاز داره ولی من به کسی جز خودم نیاز ندارم و ...

آره خوبه خداروشکر چندسال بعد با یه آقای خوب ازدواج کرد والان زندگیش خیلی خوبه

بودی شهر رو چراغونی میکردم
اره هربار هم تلفنی زنگ می‌زدیم میگه کاش زودتر بیای اینجا خیلی حالم بده تلاش که داره می‌کنه ولی حرفش ...

حرف از روی عصبانیت هیچ جایگاهی نداره نگران نباش ادما وقتی عصبی میشن حرفای زیادی برخلاف میلشون میزنن چون میخوان طرف مقابلو حرص بدن.جفتتون سعی کنین ازین ببعد قشنگتر و بهتر باهم صحبت کنین.اون خودش الان بیتابه و میخواد که از سمت تو اقدامی بشه.تو هم هیچکار نکن تا خودش غرورشو بشکنه و ازت عذر بخواد