2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت از هم طلاق بگیریم

3027 بازدید | 108 پست

مهاجرت کرده الان ۵/۶ ماهه و رفته و قرار بود منم حدودا ۶ ماه تا یکسال دیگه برم

از وقتی مهاجرت کرد مشکلات زیادی داشتیم ولی چون همو دوست داشتیم زیاد جدی نمی گرفتیم اینم بگم خیلی بد دهن بود همیشه و بهم فحش میداد و این اواخر خیلی بیشتر اینکارو میکرد 

دیروز سر مسائل مالی که مربوط به من میشد با هم بحثمون شد و تلفن رو روی من قطع کرد و بعدم بعد این پیامی که میذارم از دیروز دیگه نه زنگم زد نه پیام داد و بلاکمم کرده

این پیام :

[۲/۱۵, ۱۴:۱۱] من: خودم الان زنگش میزنم 

طرف حساب منم ببینم چرا هی زنگ تو میزنه

[۲/۱۵, ۱۴:۱۱] من: من بدهی دارم نه تو

[۲/۱۵, ۱۴:۱۲] اون: تو جرات داری همچین گوهی بخور تا همین الان طلاقت بدم زنیکه

[۲/۱۵, ۱۴:۱۵] اون: عوضی بی لیاقت دوبار ادم بهت اجازه میده پاتو از گلیمت درازتر کنی بار سوم پاهاتو قلم میکنم برات 

فکر کردی چیکاره ای؟

طرف حسابش تویی؟

تو چه پخی هستی اخه؟

من اگه نباشم تورو کی سگ حساب میکنه اخه؟

حساب کتاب زن بیاد توش باید برینی توش قدیمیا میدونستن شما چیکاره اید بخدا هیچیو الکی نگفتن زن بیاد تو حساب کتاب دیگه اون زن بدرد زندگی نمیخوره

اینم فرستاد بخونید :

نذار خندم بگیره بدبخت اگه تا الان هی میگفتم نکن نکن نکن پل پشت سرتو خراب نکن فکر کردی عن خاصی هستی ازت میترسم؟

بدبخت میگفتم خودتو خراب نکنی بعدش دیگه سگ حسابت نکنم 

برو هر غلطی میخوای بکنی بکن منو از چی میترسونی؟

برو به سلامت من هیچ صنمی باتو ندارم بزرگترین اشتباه زندگیم بودی تو آدم کاملی نیستم اصلا هیچی نیستم من ولی تو از من هیچ تری

اینقد پرت کردم دیگه فکر کردی چیز خاصی هستی همه دم در نشستن من اگه نباشم تورو رو بقاپن

برو عمو‌جون

نه خانواده خیلی پولداری داری

نه خودت هیچ پوخی هستی 

هیچی هستی هیچی 

اگه خودتو اینقد گنده میبنی دلیلش اینه من بزرگت کردم تو چشم بقیه تو هیچ پوخی نیستی 

به سلامت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلاق بگیری به نفعت نیس؟؟؟ الان با چیه این میخای بمونی؟؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

من که هیچی نفهمیدم

چکار کردی مگر

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بجای اینکه دلش تنگ باشه فحش میده! نوبره!!

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

طلاق بگیری به نفعت نیس؟؟؟ الان با چیه این میخای بمونی؟؟؟

دلم میسوزه که این همه بخاطرش با خونوادم جنگیدم و بعدم که پیش هم بودیم مشکلی نداشتیم از وقتی رفته رفتارش باهام عوض شده اصلا براش دلتنگیام مهم نیست

من که هیچی نفهمیدمچکار کردی مگر

زمینمونو قسطی فروختیم که شوهرم مهاجرت کنه و باقیش قسطی ماه به ماه به من پس بده دوستش و الان یک‌ماهه عقب جلو می‌کنه و نمیده شوهرمم براش مهم نیست من خودم قسط وام ازدواج دارم

بجای اینکه دلش تنگ باشه فحش میده! نوبره!!

هر وقت یکم بحثمون میشه بهم میگه وقتی پیشت نباشم خوشحالترم میخوام زود تلفن رو روت قطع کنم خیلی غرورمو شکسته فکر می‌کنه هر بلایی سرم بیاره میمونم

2790
2778
2791
2779
2792