2777
2789
عنوان

دیگه تصور نمیکردم کاربر ایلدا فیک باشه ➕😳🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 140 پست
بیا پی وی بگو 😂😂😂

حالا بعدها میفهمید

اینجا واستون گنده نکنید بخدا بعضیا واقعا خیلی ضایع هستن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا بعدها میفهمیداینجا واستون گنده نکنید بخدا بعضیا واقعا خیلی ضایع هستن

منم منم✋✋✋✋

مثلا خواستم بگم منم گنده ام و فیک🤪

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

😂😂😂😂الان میگن مگه هرکی اون بک گراندو داشت و اسم شوهرش امیر بود و قد و وزنش و همه چیش با ایلدا یک ...

راست میگن دیگه

اصلا یکی باشن 

چه ضرری برای تو داره سیسی؟💅🏻

بجز اینکه ممکنه الکی گول بخوری و ناراحت بشی و راه حل های بلند بالا بدی مگه ایراد دیگه ای داره؟💀

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

چقد خوب گفتی تو تاپیک قبلیت بعضیا تو بحث ک کم میارن میرن تک تک تاپیکارو چک میکنن ک سوژت کنن

😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم منم✋✋✋✋مثلا خواستم بگم منم گنده ام و فیک🤪

تو که قلب‌مایی😍😍😍😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

هر کاربری این جا معروفه و سر و دست میشکنن براشبالاخره گندش درمیادیادمه یه تاپیک دیدم ازش اوه اوه نگم ...

دقیقا

منم بعضی کاربرارو میگم فیکن همه میریرن سر خودم که حسودی نکن😂😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

یعنی چی بعد یه مدت میگن فلان کاربر فیک بود؟ یعنی توقع دارین پشت کاربری یه شخص خاصی باشه خب معلومه پشت همه کاربریا یه آدم معمولیه

من این کاربرو هم خیلی نمیشناسم یعنی چندبار دیدمش ولی تاپیکاشو دنبال نمیکنم ولی به نظرتون عادی نیست یکی دلش نخواد توی یه کاربریش مسائل شخصیشو بگه و با به کاربری دیگه بیاد بگه؟ البته من تا اینجا فهمیدم که میگن فلان کاربری هم مال اونه که خب رفتم دیدم چیز خاصی نداشت اون کاربری خیلیم نمیخورد مال ایلدا باشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

از وقتی دیدم مه لقا و tangerine (اگر درست نوشته‌ باشم) فیک بودن دیگه هر فیک بودنی برام قابل درکه😂😂 ...

حق پرومکس😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

😘😘😚☺😚 اوجی من یه روز اشکام میچکه اینوارا نمیام یه روزم مثل الان یکم حالم خوبه اینجوریم😁😊 🤣🤣

فدای تو😅

هیچ وقت اشکی نباشه چشماات💚

همیشه حالت خوب باشه😎🔥

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵