2777
2789
عنوان

شما هم از آدما متنفرید

272 بازدید | 42 پست

دوست دارم جایی برم که از همه شون فرار کنم 

یکی از رفتارهاشون خیلی بده روی چهره آدم قضاوت میکنن

یه خوبی بهشون کنی میگن وااای چه آدم خوبی فقط کافیه یه بدی ازت ببین حرفی نیست که دربارت نزنن

چقدر از آدما دلم گرفته

بیشتر از خودم

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤لطفا هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🙂🙂میبینی چقدر راحت دل میشکونن!

کاش فقط بشکنن

من جهنمی افتاده به جونم که حد نداره کاش درک کنن بخدا دنیا فانیه باید جواب پس بدی

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤لطفا هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

ن من فقط از متاهلای خائن و دخترایی ک آویزون مردای متاهل میشن یا زنهای متاهلی ک‌آویزون مردای دیگه میشن متنفر یا بهتره بگم چندشم میشه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

😔😔😔دلم خیلی گرفته

خدانکنه چرا

از همه ادما ینی متنفری!!

از کسایی که رو در رو باهات خوبن اما کافیه رد بشی فحش و حرفی نیست که پشتت نزن 

کسایی که مواظب حرف زدنشون نیستن اصلا معلوم نیست چی از دهنشون در میاد فقط میخوان حرف بزنن

کسایی که از ظاهر، آدم قضاوت میکنن ازشون بیزارم 

کسایی که اصلا نمیتونی حرف بهشون بفهمونی انگار زبون نفهمن مهارت شنوایی شون خوب نیست فقط میخوان حرف بزنن بدون گوش دادن

...

همه آدم ها قضاوتگر هستن همه آدمها همه خصلت هارو دارن نمیشه ترو خشک رو با هم سوزوند مگه شما بی ایرادی ؟؟؟ 

اما نه اگر طرف روی شما از حسادت و کینه توزی عیب و ایراد میزاره اون مریضه بیماره ...اصلا داستان شناخت آدمها خودش یه طومار اژدهایی هست بی انتها نمیشه قضاوت کرد عزیزم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••