2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا وقتی عادیم خوبم ولی حین رابطه سوزش دارم عذاب میکشم الانم اتفاقا از بس اینجوری میشم داشتم گریه ...

افرین امشب منم دلم خواسا گریه کنم

رابطه شده عذاب برام

فقط دردو سوزش

قبلا اصلاااا اینجوری نبودم🥺😭

کمی عسل خوب همراه خیلی کم زردچوبه با اپلیکاتور به واژن تزریق کنین

زیر کمر بالش بزارین و اجازه بدین عسل نیم ساعت بمونه

احتمالا زخم شدین

عزیزم مشکلات بارداری بیشتر بخاطر سردی رحم هست که نه تو آزمایش نه تو سونو تشخیص داده نمیشن

یه بار هم به ما اعتماد کن و از درمان گیاهی استفاده کن که کاملا بدون ضرر هست 

انشالله دامنت سبز میشه

آدرس پیج اینستاگرام 

zaban.shenasy3 زبانشناسی

میتونی اینجا پیام بدی

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین

دقیقا وقتی عادیم خوبم ولی حین رابطه سوزش دارم عذاب میکشم الانم اتفاقا از بس اینجوری میشم داشتم گریه ...

کمی عسل خوب همراه خیلی کم زردچوبه با اپلیکاتور به واژن تزریق کنین

زیر کمر بالش بزارین و اجازه بدین عسل نیم ساعت بمونه

احتمالا زخم شدین

دود عنبر نسا هم خوبه برای خارش و عفونت

عزیزم مشکلات بارداری بیشتر بخاطر سردی رحم هست که نه تو آزمایش نه تو سونو تشخیص داده نمیشن

یه بار هم به ما اعتماد کن و از درمان گیاهی استفاده کن که کاملا بدون ضرر هست 

انشالله دامنت سبز میشه

آدرس پیج اینستاگرام 

zaban.shenasy3 زبانشناسی

میتونی اینجا پیام بدی

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین

کمی عسل خوب همراه خیلی کم زردچوبه با اپلیکاتور به واژن تزریق کنینزیر کمر بالش بزارین و اجازه بدین عس ...

خیلیی ممنون از پاسخگویتون

چشممم

متاسفانه اینستا ندارم

خیلیی ممنون از پاسخگویتونچشممممتاسفانه اینستا ندارم

/

//chat.whatsapp.com/JIZzHFpgpVw56nDphmeIwU

تو واتساپ گروه آموزشی داریم اگه تمایل داشته باشین میتونم عضوتون کنم

واتساپم ندارم🤦‍♀️تلگرام ایتا و روبیکا دارم

تلگرام و روبیکا هم دارم

تلگرامtak_1664

واتساپ نسب کردمچطور جوین شمممم

تونستین جوین بشین

این لینک رو تو واتساپ تو قسمت جستجو بزنین براتون میاره 

یا اولش https اضافه کنید تا لینک فعال بشه

//

chat.whatsapp.com/GrHvogXjBMN5LUm4v3nGhI

لینک جدید گروه واتساپی