2777
2789
عنوان

آبرسان برای پوست خیلی خشک بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 55 پست
ارع یه مدت کرم های ارایشی رو استفاده نکنروزی دوبار صبح و شب این آبرسان رو بزنواقعا خوبهمن با همین کر ...

من اصلا کرم نمیزنم چیییییییی بشه دیگه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس پوستت خشک نیساحتمالا مثل من پوستت مختلطه

ع شاید... ولی میگم بیشتر ی تیکه روی گونه هام خیلی خشکه انگار مُرده

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
الان در دسترسم نیسصبر کن از دیجی کالا بزارم واست

آبرسانه یا مرطوب کننده؟ آخه تو نت زدم نوشته مرطوب کننده که

الان دیگه خوب شدی دیگه استفاده نمی کنی

اره خوب شدم 

نه ولی الان رفتم دیجی کالا دیدم تخفیف زده شده ۱۰۰تومن میخوام بگیرم که تو دوران عید زیاد ارایش میکنم استفاده کنممم

البته مشکل من اگزما نبود مشکل دوستم اگزما بود

من پوستم دهیدراته استخشکه اما جوش میزنه

پوستی که جوش میزنه خشک نیس

منم مثل شما سالها فک میکردم پوستم خشکه و با محصولات پوست خشک داغون میکزدم پوستمو

پوستتون مختلطه ولی چون جوش میزنین بهتره محصولاتی استفاده کنین که برای پوست چربه