ای بابا همدردیم
سگ همسایه به پسر 4 سالهام حمله کرد و گازش گرفت. زنگ زدم 110. یک ساعت بیشتر وایسادم هیچ خبری نشد. کلانتری هم تا خونه ما 5 دقیقه با ماشین فاصلهس. لامصب میتونستن پیاده بیان. پسرمو بردن بیمارستان منم موندم به خاطر پلیس مثلا. دیدم خبری نشد. پسر کوچکیهمو بغل کردم با ماشین همسایه رفتم کلانتری. دیدم چندتا پلیس دور یه ماشین میچرخن. رفتم پیش رئیسشون گفتم اگه یکی برای کمک تماس گرفته بود الان کشته بودنش جسدشو خاک کرده بودن قاتل هم فرار کرده بود😅
مَرده گفت عه شما درخواست دادی؟ ماشینمون قفل شده هر کاری میکنیم باز نمیشه.
گفتم خراب شه اون کلانتری که فقط یه ماشین داره و پلیس وظیفهشو در صورتی انجام میده که ماشینش باشه.
این یه سمت
رسیدیم به دادگاه. این همسایه بیشرف ما توی محیط زیست کار میکنه. سرگرده ولی قبل سرگردی دزد بوده😂
یه برادر داشته که قاضی فاسدی بوده. میگن صاحب خونه اینو میگرفته حین دزدی. تحویل پلیس میداد. یه ساعت بعد آزاد میشد. حالا برادره گور به گور شده ولی رفقاش که هستن. ما 3بار شاهد بردیم که سگ این مرتیکه جلوی چشم خودش به پسرم حمله کرده. هر سری گفتن شاهد نمیخواد. حکمشو زدیم توی پرونده. میره بازداشت.
من از وکیل پرسیدم گفت دنبالشو بگیرین حق با شماست. تهش چی شد؟ پرونده مختومه شد به علت نبود شاهد.
انقلاب کردیم این همه شهید دادیم که این بشه وضعیت؟