2777
2789
فک نکنما .نگهبان حقوقش مشخصه. حالا مزایا شاید.

این خانمی هم که میگم حقوقش مشخصه

ولی مزایا خدا تومن

اون سری با خنده میگفت 20 میلیون ریختن توی حسابم. نمیدونم چرا. 

یا بهش پتروکارت دادن برا رستوران رفتن. تازه می‌گه چون مجرده کم میریزن توی کارت و متاهل ها 10 میلیون ماهانه پول توی پتروکارتشون میریزن. به این 3میلیون ماهانه میدن. روز دختر بهش پول میدن یا بقیه اعیاد.

ماشالله انقد داره که راه به راه طلا میخره. 

حرفم این نیست چرا به اینا میدن. میگم چرا به بقیه مشاغل نمی‌رسن. این که درست نیست. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین قد بگم که ضرب‌المثل شده:

برای نمونه >>> یارو به نفت وصله.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

یک پالایشگاه

دقیقش واقعا نمیدونم و خودم اصلا سر در نمیارم ازاین چیزا یچیزایی شنیدم فقط میدونم شدیدا خرشون میره 

ولی خب همین امشب دقیقا صحبت مون سمت این بود شوهرم گفت همه چیز بستگی به پارتی داره فلانی حراست شهرک هست ماهی 35میگیره بغل دستش80چون پارتی داره 

این خانمی هم که میگم حقوقش مشخصهولی مزایا خدا تومناون سری با خنده میگفت 20 میلیون ریختن توی حسابم. ن ...

یه حرفی خیلی سال پیش زدن قبول دارم گفته بود من نفت از خودمه به کارگر و کارمند هام نرسم به کی برسم 

بعدم خدایی شرایط هوایی تنفس کاری شون واقعا سخته 

ولی خب درستم نیس دولت بااین حقوق های کم شوهر من ده سال کارمند شهرداری آتش نشانی داره بهش ماهی15حقوق میده امسال کلی مزایا کم کردن ک از حقوق زده شه خب پاکبان حقوقش18تازه موقع عیدی این حرفا کلی بیشتر ازما پول میگیرن بعد دلم خوش کارشناس آتش نشانی شوهرم ☹️مقصر ماییم ک حلال حروم میکنیم وقتی شیرینی میدن شوهرم نمیاره وقتی پیشنهاد ده میلیونی صد میلیونی میشه شوهرم قبول نمیکنه 

یه حرفی خیلی سال پیش زدن قبول دارم گفته بود من نفت از خودمه به کارگر و کارمند هام نرسم به کی برسم بع ...

بابای من معلم‌ بازنشسته‌س. 30 سال توی روستا درس داد. از این 30 سال 7 سالشو قبول نکردن چون حق‌التدریس بود. بعد به عنوان حق‌التدریس چی بهش حقوق می‌دادن؟ بيسکوئيت. مامانم میفروختشون که بتونه برامون نون بخره. یادمه تولد دخترخاله‌م بود چندتا از همونا رو برد برا کادو چون چیزی نداشت. 

بعدم که بابام رسمی شد چندرغاز بهش می‌دادن. از معلم‌های شهر کمتر حقوق میگرفت. سال‌های سال از بس راه روستا دور بود هفته به هفته میومد. الانم هشتش گرو نهش مونده. اون مثلا پاداش مسخره آخر کارشم هنوز بهش ندادن. کی بازنشسته شد؟ مهرماه پارسال. الان آخر بهمن سال بعدشه. هنوزم هیچی به هیچی. پولم طبق همون پارسال میدن. خودت تورمو حساب کن. واقعا اون پول دیگه ارزش داره؟ 

بابای من معلم‌ بازنشسته‌س. 30 سال توی روستا درس داد. از این 30 سال 7 سالشو قبول نکردن چون حق‌التدریس ...

هرچی بخوام بگم دستم بستست قابل گفتن نیس میگه هرچی بگندد نمکش میزنن وای به روزی ک بگندد نمک یه حکم جلب داریم زنگ میزنیم 110نمیاد😂یکبار اومد چون آشنا بود تو مسیر پیادش کردن بعد یک سال خوردی دادگاه رفتن حکم داده برو بگرد تو شهر پیداش کن زنگ بزن تا بیان بگیرنش حالا ک پیدا شده یا میان پیادش میکنن یا اصلا نمیان 🙃این کلانتری دیگه وای بحال بقیه جاها 

هرچی بخوام بگم دستم بستست قابل گفتن نیس میگه هرچی بگندد نمکش میزنن وای به روزی ک بگندد نمک یه حکم جل ...

ای بابا همدردیم

سگ همسایه به پسر 4 ساله‌ام حمله کرد و گازش گرفت. زنگ زدم 110. یک ساعت بیشتر وایسادم هیچ خبری نشد. کلانتری هم تا خونه ما 5 دقیقه با ماشین فاصله‌س. لامصب می‌تونستن پیاده بیان. پسرمو بردن بیمارستان منم موندم به خاطر پلیس مثلا. دیدم خبری نشد. پسر کوچکیه‌مو بغل کردم با ماشین همسایه رفتم کلانتری. دیدم چندتا پلیس دور یه ماشین میچرخن. رفتم پیش رئیسشون گفتم اگه یکی برای کمک تماس گرفته بود الان کشته بودنش جسدشو خاک کرده بودن قاتل هم فرار کرده بود😅

مَرده گفت عه شما درخواست دادی؟ ماشینمون قفل شده هر کاری می‌کنیم باز نمیشه. 

گفتم خراب شه اون کلانتری که فقط یه ماشین داره و پلیس وظیفه‌شو در صورتی انجام میده که ماشینش باشه. 

این یه سمت

رسیدیم به دادگاه. این همسایه بیشرف ما توی محیط زیست کار می‌کنه. سرگرده ولی قبل سرگردی دزد بوده😂

یه برادر داشته که قاضی فاسدی بوده. میگن صاحب خونه اینو می‌گرفته حین دزدی. تحویل پلیس میداد. یه ساعت بعد آزاد میشد. حالا برادره گور به گور شده ولی رفقاش که هستن. ما 3بار شاهد بردیم که سگ این مرتیکه جلوی چشم خودش به پسرم حمله کرده. هر سری گفتن شاهد نمیخواد. حکمشو زدیم توی پرونده. میره بازداشت. 

من از وکیل پرسیدم گفت دنبالشو بگیرین حق با شماست. تهش چی شد؟ پرونده مختومه شد به علت نبود شاهد. 

انقلاب کردیم این همه شهید دادیم که این بشه وضعیت؟ 

ای بابا همدردیمسگ همسایه به پسر 4 ساله‌ام حمله کرد و گازش گرفت. زنگ زدم 110. یک ساعت بیشتر وایسادم ه ...

آخی عزیزم الان حالش چطوره چ بلایی سر بچه اومد؟ 

خدا لعنت شون کنه ک دیگه از کل این دولت زدم بخدا اینقدر یه مشت خر شدن کاری از تو دولت ک نگو فکرکن چهار پنج نفره کل گنده یکیش رئیس هست یه دستور های چرت خرابی میده ک نگو شوهرم جلوشون ک وایمیسه عقل شون قد نمیده ک حرف شوهرم متوجه بشن بعد رئیس قراره انتخابات شورا هم شرکت کنه احتمال زیاد رای هم میاره جالب تر اینه مرتب پست‌ های ریاستی خوبی بهش میدن😐

آخی عزیزم الان حالش چطوره چ بلایی سر بچه اومد؟ خدا لعنت شون کنه ک دیگه از کل این دولت زدم بخدا اینقد ...

خداروشکر الان خوبه

یه سالی گرفتار بودیم. مرتب کابوس میدید یا اگه سگ می‌دید به شدت وحشت میکرد. الان 7 سالشه. هنوزم از سگ میترسه ولی اون وحشت مطلقو نداره.

متاسفانه یه عده هم یا از سر حماقت یا از سر عناد باعث میشن سگهای ولگرد زیاد بشن. باورت نمیشه توی شهر ما سگ‌ها گله‌ای حرکت می‌کنن.

کلا توی این مملکت هر کسی رئیس شد مگه حضرت عزرائیل قبول زحمت کنه وگرنه تا وقتی نفس می‌کشه توی سیستم هست. حالا هر چی میخواد فاسد باشه. 

همین تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس فعلی دزده😅

پرونده کیفری داره توی دادگاه بعد گذاشتنش توی این پست. 

کلا هر چی بیشتر فساد کنی عزیزتری.

موندم چطور میخوان جواب خدا رو بدن. ما که نمی‌گذریم. خدا هم مطمئنا نمی‌گذره.