2777
2789
نه پتروشیمی نبود. مطمئنم. ولی شاید رئیس بوده. دیگه اینو یادم نیست. ولی شوهرعمه‌م بازنشسته شرکت نفته. ...

ديگه الان ريئس بودن خيلى تفاوتى در حقوق نداره.چون سقف حقوق هست و هيچكس با هيچ سمتى بالاتر از سقف حقوق دريافتى نداره.مگر اينكه از روشهاى ديگه درآمد داشته باشن.البته پرستيژ كارى رو دارن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه پتروشیمی نبود. مطمئنم. ولی شاید رئیس بوده. دیگه اینو یادم نیست. ولی شوهرعمه‌م بازنشسته شرکت نفته. ...

اره تا دلت بخواد هم پترو هم دولتی

اون قدیم بله شرکت نفت ارزش داشت ن الان

اکثر شرکتا و کارای دولتی دیگه هم بلاخره ی مزایایی دارن مث همین استخر و باشگاه و...

وقتى مزايا داخل سقف حقوق لحاظ ميشه اصلا فايده اى نداره.خيلى از كارمندا نفت كارت و بن كارت نميگيرن،چون حقوقشون به سقف رسيده.جالبتر اينكه به حقوق كلى ماليات تخصيص ميدن و اون ماليات رو هم از سقف كم ميكنن!!سالهاست كه ديگه شركت نفت حقوق و مزاياي آنچنانى نداره

اوه ه.حالا انگار ی کارت استخر چقد گرونه

هر بار این درو محکم ببند برو
اوه ه.حالا انگار ی کارت استخر چقد گرونه

والا اینجا پارسال ساعتی 70 تومن بود

امسالو خبر ندارم

طرف 10 جلسه میخواست بره 700 باید می‌سلفید😅

تازه به قول همسایه‌مون که به خاطر کمرش مجبور بود بره میگفت به زور 40 دقیقه توی آبی. یعنی اگه مجبور نبود نمی‌رفت. شرایط مالیش خوبه ها. میگفت زورم میاد انقد پول بدم هنوز نرفته میگن سانس تمومه.