2777
2789
ی چیزی شنفتن همه جا بلغور میکنن شرکت نفتب قولی نفت با شاه رفت

😀آره والا خودمونم گول همین حرفارو خوردیم فک میکردم پول پارو میکنم بقول این خانمه امشب تو نماز گریم گرفته بود ک من چرا هنوز خونه ندارم بعد ده سال ازدواج تو خونه غراضه های شرکت نفتم

رسمی باشه خوبه حقوق مزایاش ولی شرکتی باشه نه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا شوهرم کارمند بانک بود. حقوق نفتیا توی بانک شون واریز میشد اون موقع. ببین خدا تومن حقوق میگرفتن. ...

خب بله لابد رئیس بوده یا پتروشیمی بوده ولی تو دولتیا همچین خبرایی نیس

بر اساس مدرك تحصيليشون و نوع استخدامشون حقوقشون متغيره.اكثرا پيمانكارى هستن.نهايت قراردادى.رسميهاشون سمت مى گيرن و كارشون ادارى هست.مثل رييس حراست،كارمند حراست.ديگه كنار در نيستن.

خب بله لابد رئیس بوده یا پتروشیمی بوده ولی تو دولتیا همچین خبرایی نیس

نه پتروشیمی نبود. مطمئنم. ولی شاید رئیس بوده. دیگه اینو یادم نیست. 

ولی شوهرعمه‌م بازنشسته شرکت نفته. خیلی وضع مالیشون خوبه. گذشته از این هنوزم بهشون رسیدگی می‌کنن. مثلا کارت استخر به عمه‌م و شوهرش میدن. چه چیزای دیگه‌ای میدن نمی‌دونم چون عمه‌م نَم پس نمیده😁

البته سالهاست بازنشسته شده

شاید جدیدا بد شده باشه

شما اطرافتون کسی شرکت نفتی هست؟ 

سلام  نیروهای پیمانکاری کلا بخور و نمیر ولی رسمی ها حقوق شون خوبه به علاوه مزایا و پاداش که دارن قرارداد مستقیم حقوق شون نصف رسمی است ولی مزایا  مثل نفت کارت و وام سالیانه شامل شون میشه