2777
2789
عنوان

تا حالا براتون پیش اومده

228 بازدید | 54 پست

دوستان حس میکنم وقتی کسی ازم خاستگاری میکنه حالا اقا یا خانمی که برای نزدیکش پا پیش میزاره 

نمیدونم مشکل از حرف زدن منه یا این ادما اینجورین 

مثلا میان صحبت میکنن شرایطم میگن بعد دیگه غیبشون میزنه 😐😅 اخه یعنی چی اصلا ندیدن بعضیاشون مثلا در حد معرفیه مثلا خانومه میگه پسر داییم ...... بعد شرایطم میگه و میره تو  افق محو میشه 

نکنه جواب من ملتو می پرونه 

شرایطت چیه؟

مثلا این اخری گفت پسر خوبیه خونه و ماشینم داشت 

منم گفتم خب اخلاقیات برام خیلی مهمه مسائل مادی زیاد برام مهم نیس (واقعا هم همینطورم) اگر اینطور هس که شما میگین که خوبه 

اونم کفت انشاالله هرچی قسمت باشه

این الان یعنی چی

من حرفم الان بد بود یا خوب شما برداشت می کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم خوبی؟

عزیزمی♥️♥️

اما من هیچوقت ورم نداشتم

چون اصلا به ماه آخر نرسیدم زاییدم🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مثلا این اخری گفت پسر خوبیه خونه و ماشینم داشت منم گفتم خب اخلاقیات برام خیلی مهمه مسائل مادی زیاد ب ...

وااا نه تازه حرفی زدی که پسرا با کله میان

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
فدات شم خوبی؟عزیزمی♥️♥️اما من هیچوقت ورم نداشتمچون اصلا به ماه آخر نرسیدم زاییدم🤣🤣🤣

عه  عهه اینجوری تو ذهنمی چرا یبار عکس گذاشتی پات ورم داشت تو نبودی   به خدا همیشه اون تیکه یادم میاد پستت میبینم خوب شد گفتم     خخخخخخخخ

عه عهه اینجوری تو ذهنمی چرا یبار عکس گذاشتی پات ورم داشت تو نبودی به خدا همیشه اون تیکه یادم میاد ...

الهی عزیزمیییی

از بس من اونموقع تاپیک میزدم همه رو گمراه کردم🤣🤣🤣🤣

البته من با یه خانم صحبت کردم که معرف بود و اون اقا رو اصلا نه دیدم و نه میشناسم صرفا کسی مثلا معرف ...

شاید خانمه الکی گفته مزه دهنت و بفهمه

بد نگفتی که

همش حس میکنم نکنه مشکل از حرف زدن منه😅

یبارم چتد ماه پیش یه مورد بود 

منم خب طبیعیه خجالت میکشیدم هی تو هر مراسمی زوم بشن روم گفتن نظرت چیه گفتم حالا ببینیم چطور میشه واقعا هم اصلا شناختی نداشتیم صرفا چندتا مراسم تو مسجد دیده بودن حتی نمیدونستم کی هستن و اهل کجان 

بعدا با خودم گفتم چی شد اون همه اصرار ، صد نفر زوم بودن روم اخرم هیچی به هیچی ، دیدم یکی گفت خب خودت نخواستی کخ وگرنه میگفتی بیان 😐 یعنی من باید خودم میرفتم میگفتم بیاین ؟ ایا اون حرف من کافی نبود برای اینکه صرفا برای اشنایی اولیه مخالف نیستم ؟ بخاطر همیناس همش حس میکنم شاید طرز صحبت من مشکل داره 

همش حس میکنم نکنه مشکل از حرف زدن منه😅یبارم چتد ماه پیش یه مورد بود منم خب طبیعیه خجالت میکشیدم هی ...

نه بد نبود خوب گفتی جواب همینه 

شاید تحقیق میکنن کسی بد میگه البته این احتماله فقط

ببین لحن حرف زدنت چه جوری