2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درس تون واجب تره ما ۵ تا پرستار توی خانواده داریم که یکی شون اخیرا مهاجرت کردند

درسمو ک ادامه میدم تو رشته ی خودم تا ارشد ولی میخوام ببینم ای تی ارزش ادامه داره یا تجربی بخونم

درسمو ک ادامه میدم تو رشته ی خودم تا ارشد ولی میخوام ببینم ای تی ارزش ادامه داره یا تجربی بخونم

آی تی رشته خوبیه ولی به شرطی که بتونید استخدام شید  خواهر من آی تی خونده البته لیسانس ولی متاسفانه کار براش نبود الان توی اداره پست قراردادی کار می کنه ولی تجربی اگه بتونید پیراپزشکی قبول شید چون سن تون بالاست احتمال استخدام شدن تون کمه

کاربر آقا 
آی تی رشته خوبیه ولی به شرطی که بتونید استخدام شید خواهر من آی تی خونده البته لیسانس ولی متاسفانه ک ...

خواهرتون تخصص داره. آخه ای تی حتما باید تخصص داشته باشی

نمی دونم ولی لیسانس داره ارشد نخونده

شاید تخصصی یاد نگرفتن چون آی تی باید حتما متخصص باشی حالا سایت یا کدنویسی یا شبکه 

من علاقه دارم ب رشتم ولی همش میترسم نشه کار خوب پیدا کرد دوره های طراحی سایتو گرافیکو سئورو گذروندم

شاید تخصصی یاد نگرفتن چون آی تی باید حتما متخصص باشی حالا سایت یا کدنویسی یا شبکه من علاقه دارم ب رش ...

خب خوبه ولی الان کنکور تجربی مگه پزشکی یا داروسازی یا دندان قبول بشید وگرنه شانسی برای استخدام رشته های دیگه ندارید

کاربر آقا 
خب خوبه ولی الان کنکور تجربی مگه پزشکی یا داروسازی یا دندان قبول بشید وگرنه شانسی برای استخدام رشته ...

همین چیزا دو دلم میکنه میگم اگر نیارم ک همین استخدام سادم از دست میدم اگرم بیارم خیلی بهتر از ای تیه

خب خوبه ولی الان کنکور تجربی مگه پزشکی یا داروسازی یا دندان قبول بشید وگرنه شانسی برای استخدام رشته ...

رشته های پیراپزشکی اصلا نمیخوام چون ب سنم نمیخوره تو فکر توان بخشیم بینایی سنجی فیزیوتراپی ولی یه ترس عجیبی دارم اگر نشه عمرم دو سال دیگم رفته و رشته ی خودمم دیگه ب کارم نمیاد