2777
2789

این خانم خونه خودش بچهاش حتی بکوبونن هم براش مهم نیست منتها من خونه خودم مهمه هیچ جاییم برم خیلی مراقب بچم هستم چندان شلوغیم نداره ۴ دستو پا میره نهایتا لک بندازه جایی. عصر امدن خونمون ما کابینتامونو تازه برچسب کردیم دخترش من پذیرایی بودم رفته اشپز خونه همه برچسبارو با چاقوی میوه خط انداخته کنده واقعا نمیدونم چیکار کنم متری ۹۰ تومن گرفته بودم اصلا نمیدونم عینشو باز بتونم پیدا کنم یا نه تمام پاره پوره😑 تازه یزره ام جلوشون ترش رویی کردم خانمه ناراحت شد توقع داشت قربون صدقه بچش برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون لحظه که دیدید باید میمداختیش بیرون از اشپزخونه

هواسم نبود خیلی اروم گوشیو با خودش برده بود مادرش میگفت داره بازی میکنه عادت داره بره اشپز خونه بازی نکه

هواسم نبود خیلی اروم گوشیو با خودش برده بود مادرش میگفت داره بازی میکنه عادت داره بره اشپز خونه بازی ...

مادرش عذرخواهی نکرد وقتی واکنش دادی اون موقع که فهمیدی،گ

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اوف سگ میشم

دوتا از این بچه ها تو نزدیکانم هست

کلافه میشم مدام دنبالشونم

بچه های خودم اینطوری نیستن اما اون دوتا یکیشون ی سال و نیمه هست یکیشون ۵ ساله

اسباب بازیای گرون بچه هامو میشکونن 

اون ی سالهه لیوان پرت میکنه بشقابارو سر سفره میکوبونه بهم میشکونه

راجبش تاپیکم زدم همه گفتن اون نرماله تو بدی

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اوف سگ میشمدوتا از این بچه ها تو نزدیکانم هستکلافه میشم مدام دنبالشونمبچه های خودم اینطوری نیستن اما ...

اره یسریا توقع دارن غیر میزبانی معلم مهدم بشی مراقب بچه بقیه ام باشی

اره یسریا توقع دارن غیر میزبانی معلم مهدم بشی مراقب بچه بقیه ام باشی

اره این مامان ی سالهه اینجوریه

فک کن خونمون بودن اومدم بشینم بچم گفت مامان جیش کرد رو میز

پوشکشو باز گذاشته بود

خون خونمو میخورد

بچه هام حرص میخوردن بچتو جمع کن کثیف کرد همه جارو حالمون بهم خورد 

همه تو تاپیک گفتن بچه هات بی ادبن ک این حرفو زدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️