2777
2789

این خانم خونه خودش بچهاش حتی بکوبونن هم براش مهم نیست منتها من خونه خودم مهمه هیچ جاییم برم خیلی مراقب بچم هستم چندان شلوغیم نداره ۴ دستو پا میره نهایتا لک بندازه جایی. عصر امدن خونمون ما کابینتامونو تازه برچسب کردیم دخترش من پذیرایی بودم رفته اشپز خونه همه برچسبارو با چاقوی میوه خط انداخته کنده واقعا نمیدونم چیکار کنم متری ۹۰ تومن گرفته بودم اصلا نمیدونم عینشو باز بتونم پیدا کنم یا نه تمام پاره پوره😑 تازه یزره ام جلوشون ترش رویی کردم خانمه ناراحت شد توقع داشت قربون صدقه بچش برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه که دیدید باید میمداختیش بیرون از اشپزخونه

هواسم نبود خیلی اروم گوشیو با خودش برده بود مادرش میگفت داره بازی میکنه عادت داره بره اشپز خونه بازی نکه

هواسم نبود خیلی اروم گوشیو با خودش برده بود مادرش میگفت داره بازی میکنه عادت داره بره اشپز خونه بازی ...

مادرش عذرخواهی نکرد وقتی واکنش دادی اون موقع که فهمیدی،گ

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اوف سگ میشم

دوتا از این بچه ها تو نزدیکانم هست

کلافه میشم مدام دنبالشونم

بچه های خودم اینطوری نیستن اما اون دوتا یکیشون ی سال و نیمه هست یکیشون ۵ ساله

اسباب بازیای گرون بچه هامو میشکونن 

اون ی سالهه لیوان پرت میکنه بشقابارو سر سفره میکوبونه بهم میشکونه

راجبش تاپیکم زدم همه گفتن اون نرماله تو بدی

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اوف سگ میشمدوتا از این بچه ها تو نزدیکانم هستکلافه میشم مدام دنبالشونمبچه های خودم اینطوری نیستن اما ...

اره یسریا توقع دارن غیر میزبانی معلم مهدم بشی مراقب بچه بقیه ام باشی

اره یسریا توقع دارن غیر میزبانی معلم مهدم بشی مراقب بچه بقیه ام باشی

اره این مامان ی سالهه اینجوریه

فک کن خونمون بودن اومدم بشینم بچم گفت مامان جیش کرد رو میز

پوشکشو باز گذاشته بود

خون خونمو میخورد

بچه هام حرص میخوردن بچتو جمع کن کثیف کرد همه جارو حالمون بهم خورد 

همه تو تاپیک گفتن بچه هات بی ادبن ک این حرفو زدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️