2777
2789

بچه هامن الان ماه دوم اقدامم فرزنددووم بعدازده سال وازدواج مجدد.بیایین باهم تجربه هامون به اشتراک بزاریم.  

الهی وربی غیرک.الهم🤲رضابرضائک وتسلیمالا امرک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیاعزیزم تاوقتی بارداربشیم وحتی اگه تونستیم تاتولدفرزندمون ازتجربه های همدیگه استفاده کنیم وهمینطورهرکس اومدتوی تایپیکمون.

سلام دوستان من تو  ۱۵ بهمن برای اولین بار اقدام کردم که زمان تخمک گزاریم بود ۵ روز بعد از رابطه فقط یه لک قهوه ای دیدم و دیگه هیچ که تا حالا سابقه نداشتم الانم دو روز مونده به موعد پریودم خیلی استرس دارم شبا خواب ندارم یعنی اون لک لانه گزینی بوده؟

بچه هامن ازروزاول پریدم سعی کردم که کلاسبک زندگیم باتوجه به چیزای که ازاینطرف واونطرف واینستاواینترنت یادگرفتم تغییربدم.اولین قدم اینکه وزنم روکم کنم واسه همین غذاکمترمیخورم.دوم اینکه قندوچای زیادمیخوردم که قندم دارم به جاش جایگزین میزارم که شیرینی وشکروقندم خیلی کم مصرف کنم.دیروز روزسوم پریودم بودنبات داغ خوردم احساس کردم مثانم گرم شد.عفونت ادراریکی ازعلائم مهم درناباروری وسقط وزایمان زودرس.یکی دوباردیگه هم نبات داغ رومیخورم تاپریدم تموم بشه نبات هم کنارمیزارم.ازامروزروز چهارم تاروز ۲۰ که نزدیک به سیکل بعدی باشه واطمینان داشته باشم که دیگه تخمک گذاری تمومه حلوای کاچی وهمین طوردوسین یعنی سیاه دانه وعسل هم مصرف میکنم حلواروهرروزنمیخادامادوسین روهرروزهم خودم هم شوهرم.وسعی میکنم چای بدون مسهلش نخورم ودوغ وغذاهای سردکنسرووفست فودبه حداقل برسونم.

البته درکناراینهابایدحتمامراقبت های پیش ازبارداری مثل آزمایش وسونوروانجام بدیم من امروزیافردامیرم دکترماما.قرص فولیک اسیدآهن.ویتامین دی وویتامین b12یاهمون بکمپلکس وشنیدم ویتامین سی ایناروهم هرکس نیازداشت مصرف کنه سعی کنیداگه مقدوربودقلم وسیراب شیردون بخورین حتمانخودولوبیاروتورژیمتون بزارین.همراه شوهرتون تاان شاالله نتیجه حاصل بشه.

ومهم ترازهمه خواست خداوند.هم برای خودمون وهم برای دوستامون ازخدااولادسالم و صالح بخواییم اون بخادهرطورشده بهمون میده.

سلام دوستان من تو ۱۵ بهمن برای اولین بار اقدام کردم که زمان تخمک گزاریم بود ۵ روز بعد از رابطه فقط ...

عزیزم صبورباش تاببینم پریدمیشی یانه وحتمابزارازموعدت بگذره بعدآزمایش یابی بی بده.استرس مهم ترین عامل ناباروری هست.

بچه هامن پارسال سونودادم داخلی .یه کیست شکلاتی تولوله فالوپ سمت چپم داشتم زیادبزرگ نبوددکتربهم گفت سه ماه دیگه بیاامامن دیگه پیگیرنشدم چون اونموقع ازدواج نکرده بودم زیاددنبالش نرفتم.علائم تنبلی یااندومتریوزتاالان نداشتم حالامیرم سونوببینم چی میشه اینجابراتون میگم.

سلام بچه هاچطورین؟حال واحوالتون؟من رفتم دکتربهم یخ بسته قرص کلومیفن دادهرشب دوتاتاپنج شب ازشب چهارم یاپنجم سیکلم فکرکنم.بعدشم چهاردهم سیکل برام‌سونوی داخلی نوشته.شماهادرچه حالین؟