2777
2789

۶ ماه از عملم گذشته گوشتی بودم  فرم کلی بینیم خوب شده اما طرف راست بینی و تیعه بینی  ورم  داره مخصوصا نقطه ای طوری که همش فکر میکنم نکنه دائم بشه 

ولی مشکل اصلیم اینه یهو میبینم رو بینیم خط افتاده خط عمیق نه ها مثل این که اروم رو پوست بینیم ناخون کشیدن  یه خط نازک و باریک که از نزدیک فقط دیده میشه ..  دکترم دوره قراره برا ویزیت برم ..  رو تیعه بینم بالای نوک بینی لک افتاده  یه کوچولو سیاه دیده میشه  چرا خب؟؟؟چیکار کنم 

منم دو ماهی میشه عمل کردم منم طرف چپم ورم دارم باعث میشه بینی کج دیده بشه قبل عملم انحراف اینا نداشتم سوراخ های بینیم هم نامتقارنه نمیدونم قراره بهترشه یا همینجوری بمونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم سمت راست بینیمو دست میزنم یه برآمدگی داره یکسال و نیم هست از عمل میگذره با چشم مشخص نیست ولی دست میزنم مشخصه ولی دیگه حس پیگیری ندارم شما که میخوای ویزیت بشی حتما با دکتر درمیون بزار

تو سوراخای بینیت متقارنه؟

یه چیزی بگم بعد عمل متقارن ترین و زیباترین بینی دنیارو داستم هی که ورما خوابید سوراخا نامتقارن شد جاهایی که غضروف گداشته ورم کرد تیغه بینیم صاف صاف بود ورم کرد ...الان رو بینیم لک افتاده 

انقدر همه گفتن خوبه شده چشم خوردم ☹

یه چیزی بگم بعد عمل متقارن ترین و زیباترین بینی دنیارو داستم هی که ورما خوابید سوراخا نامتقارن شد جا ...

شاید بد چسب زدی من سوراخای بینیم از پایین که نگاه میکردی نامتقارن بود ولی از روبرو صد در صد متقارن چسبو بد زدم خراب شد،اره انرژی منفی اطراف تاثیر بدی رو همه کارا میذارع

انشاا برا هردومون عالی میشه بعد یک سال

اره بخدا من اصلا دوس نداشتم بینیمو عمل کنم ولی از بس دورو اطراف عمل کردن دیگع اعتماد به نفس نداشتم گفتم منم عمل کنم یکم جمع و جور تر و خوشگل تر شه ولی اصلاااا دوس ندارم کج و کوله و بد شه بینی قبلیم درسته قوس دار و اینا نیود ولی خیلی متقارن و درست درمون بود