2777
2789
عنوان

داستان نامزدیمو نوشتم بنظرتون نازدیمو ب هم بزنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 160 پست
اخه اون شب تو راه بهش گفتم خوشم نمیاد از این رفتارت گفت خوشت نمیاد که نیاد چیکار کنمچندین بار هم قبل ...

اخه اون موقع عصبانی بوده

ولی معلومه اخلاقشه

دعوا ها قبلی رو کی جمع کرد؟

اخه اون موقع عصبانی بودهولی معلومه اخلاقشهدعوا ها قبلی رو کی جمع کرد؟

بیشترشو من

اون خیلی کم پیش میاد درست حسابی پیشقدم شه

همیشه یا نمیاد یا اگرم بیاد یه پیام چرت و پرت مثل الان مینویسه و دیگه چیزی نمیگه نمیدونم چشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

معذرت خواهی درست حسابی نکرد کهبعدم وقتی دستشو پس زدم کلا رفت درسته مردا اینجورین ولی من تازه عروسم ح ...

ببین اگه کلا ادمی که تو عصبانیت

بد دهنه

داد و هوار راه میندازه

دورشو خط قرمز بکش

حالا بعضی مردا عصبی میشن

مثلا سکوت میکنن یا میرن تو فاز قهر

باز قابل تحمل تره 

ولی اخه ادم دهن لقی هم هست کلا بچه میزنه

سنشم که کمه

مامانم گفت یواشکی از نامزدت بپرس ببین جشن دارن یا نه که من کادوش و بدم ببریمنم چون مامانم دوس نداشت ...

نباید میگفت وقتی ازش خواستی که نگه ولی همچین مسئله ی بزرگی هم نیس که خودت می تونستی جمعش کنی با لبخند بگی آره می خواستم ببینم جشنی چیزی هست که به فکر کادو باشم. یه چیزی بگم مردا یه کم کلا تو این جور موارد ضعیفن گاهی نمیدونن باید چی رو بهتره بگن چی رونگن نه اینکه عمدا بخوان اون حرف بزنن بلکه نمی دونن نباید اون کار یا حرف نباید انجام بشه. خودت رو ناراحت نکن برای چیزای پیش پا افتاده و زود رنج نباش آدم واقعا خودش اذیت میشه نمیگم بهش تذکر نده ولی تو خلوت خودتون با لحن خوب. 

قبول کن که خودتم اشتباه کردی جلوی اون همه مهمون اخم کردی مجلس رو ول کردی مهمونا که نمی دونن چی بین شما گذشته ولی رفتار شما رو میبینن حالا با خودشون میگن دختره ببین چیکار کرد اخمو بود و.... مخصوصا که اولین حضورتم بود پس بهتر بود چند ساعت رو تحمل می کردی تا یه تایم مناسب به همسرت گله کنی 

نباید میگفت وقتی ازش خواستی که نگه ولی همچین مسئله ی بزرگی هم نیس که خودت می تونستی جمعش کنی با لبخن ...

اره عزیزدلم درست میگی

من اصلا اینم قبول کردم و میخواستم فردا ک دوباره خانوادگی دعوت بودیم بریم خونشون ولی نامزدم ب مامانم زنگ زد هیج صحبتی راجب من نکرد

بعدشم مامانش زنگ زد گفت بیاین ولی نامزدم خودش هیچ عکس العملی نشون نداد یا ازم نخواست برم

بعدشم ک کلا سراغ نگرفت

بنظرت الان چیکار باید بکنم

نباید میگفت وقتی ازش خواستی که نگه ولی همچین مسئله ی بزرگی هم نیس که خودت می تونستی جمعش کنی با لبخن ...

کلا اینم بگم نامزدم سر بحثای کوچیک حتی اگر تو ماشین باشیم دیگه باهام حرف نمیزنه و منو میبره خونمون از دلم درنمیاره

الان بابام اینا میگن شوهرت یه مرد بی عرضه س ک اولا مانع اومدنت نشده دوما وقتی اومدی ،واسه فرداش خودش ...

حرف پدرو خانوادتو گوش کن اول زندگی وقتی بی محلی کنه فبها...

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

الان خانواده هامونم میدونن دعوا کردیمبعدش از اون شب کلا دیگه هیچ سراغی ازم نگرفته حتی فرداشم ک دعوت ...

مشخصه سنت خییلی کمه.

نامزدت حوصله ی لوس بازیارو نداره. واحتمالا ادم سردی باشه. ..الان دوران شناخته  اگه واقعا حال نکرده با اخلاقش یا تفاهم نداشتین کات کن! و فکر نکن میتونی تغیرش بدی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
کلا اینم بگم نامزدم سر بحثای کوچیک حتی اگر تو ماشین باشیم دیگه باهام حرف نمیزنه و منو میبره خونمون ا ...

ازدواجتون سنتی بود؟

احتمالا زیاد حسی بهت نداره

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

خانوادش پشتشن که اینجوری برخورد میکنه و اینکه بهش میگن مگه چی شده که اینجوری کرد رو نده بهش واسه همینه رفتار نامزدت و این بیخیالی مادرشوهرت میخوان خودت با پای خودت برگردی خیلی باید با سیاست عمل کنی گریه رو بذار کنار حالا که خانوادهام فهمیدن سفت و سخت وایسا تا خودش پیش قدم بشه

دوراندیش و عاقل هستی اما گاهی هم بچه بازی درمیاری که اقتضای سنته

ایشونم چون سنش کمه و یا ذاتش همین جوریه نازتو نمیکشه  واذیت میشی در درازمدت

من بودم تمومش میکردم

داد زدن تو نامزدی ما نداشتیم هرچی بود دستکم بعد عقد اتفاق افتاد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ازدواجتون سنتی بود؟احتمالا زیاد حسی بهت نداره

نه والا خودش اول پیشنهاد داد دوماه بعدشم با خانوادم صحبت کرد برای ازدواج یه سال دوست بودیم بعدش نامزد کردیم 

دوران دوستی هم از قبل از ماه ۷ام قهر میکردم گریه میکرد التماس میکرد میومد دنبالم بعداز ماه ۷ ام و ۸ ام کلا بیخیال شد 

خانوادش پشتشن که اینجوری برخورد میکنه و اینکه بهش میگن مگه چی شده که اینجوری کرد رو نده بهش واسه همی ...

اره عزیزم اخه اصلا بار اولش نیست همیشه تو ماشین دعوامون میشه منو برمیگردونه خونه و تا معذرت خواهی نکنم چیزی حل نمیشه

بعدشم اون شب رفتم تو اتاق کیفمو بردارم بریم اصلا نیومد دنبالم همونجوری نشست پیش بقیه