2777
2789

وقتی از یه هدیه استفاده میکنیم یعنی اون ادمی که بهمون هدیه رو داده برامون عزیز و ارزشمنده یا صرفا خود کادو رو پسندیدیم؟

من اگه ارزشمند باشه استفاده نمیکنم مگه اینکه چیزی باشه که خراب شه 

اگه آدم مهم نباشه و کادو رو دوست داشته باشم استفاده میکنم 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

والا من هرچیزی که از عشقم بگیرم چه به دردم بخوره چه نخوره یا میذارمش جلوی چشمم همش یا تبدیلش میکنم به چیزی که ازش استفاده کنم

مثلا یه شاخه گل برام گرفت من باهاش جاشمعی درس کردم با رزین گذاشتم رو میزم یا باهاش گلسر هم درس کردم میزنم به موهام بقیه گلهاشم بعد یکسال هنوز گذاشتم کنار میز ارایشم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درسته هدیه دهنده ارزشمنده همیشه اما باید به دلم بشینه که استفاده کنم ! یکی هست همیشه چیزای بد و تو سر مونده و قدیمیش به من میده منم هیچ وقت استفاده نمیکنم چون واقعااااااا قابل استفاده نیستنننن واقعاااااا 

هردوتاش میشه ..واقعا نمیشه نظر قطعی داد

چون موقعیتی بوده که طرف خیلی برام ارزش داشته اما هدیه اش یه کیف بود که به هیچکدوم از استایل های من نمیخورد برا همین نشد ازش استفاده کنم و صرفا برا یادگاری نگهش داشتم...برعکسشم بوده که طرف خیلی برام مهم نبوده اما هدیش رو خیلی پسندیدم و بسیار استفاده کردم