2777
2789
عنوان

عروسی فامیل شوهر

224 بازدید | 20 پست

عروسی پسردایشه اخر هفته حنابندونشه هفته بعد عروسی که احتمالا حنابندون رو نریم رابطه نزدیکی با هم ندارن همون عروسی ببینن همو ولی خیلی افاده ای هستن مخصوصا خواهرشوهرم که فکر میکنه همه جا باید بدرخشه جوری که قبلا گفتم عروسی من سفید پوشیده بود ،اولین عروسی سمتشون میرم و من معمولا ساده تر میپوشم ولی الان نمیدونم چیکار کنم ،نظر بدین راهنماییم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرجور دوست داری بگرد انقدر ذهنت رو بابت مادر شوهر خواهرشوهر چی گفت چکار کرد مشغول نکن ببین چکار کنی ...

به حال دل نیستن اونا پلنگن و مسخره کن با اینکه منم خوبم در حد خودم ولی یکاری میکنه اعتماد بنفسم بیاد پایین حتی با نگاه کردنش

بستگی داره به شهرتون الان پیراهن دوتومنی هست تو بازار برا عروسی فامیل دور

تهرانیم نمیدونم سفارش بدم یا برم حضوری بخرم با اینکه استرس برام سمه ولی استرس گرفتم 

چون تازه عروسی بنظرم نگاه خیلیا به سمت شماس 

بنظرم سعی کن بهترین باشی و پیششون کم نیاری اولین بار هرجور ببینن تو ذهنشون همیشه همونطوری میمونه 

خیلی ساده هم نپوش ک بگن لباس ارزون انتخاب کرده 

برای عروسی پسر دایی شوهر که شنیون نمیکنن اوووه خیلی دوره تازه میگی ارتباط هم ندارن 

یه لباس ساده و شیک کافیه موهاتم اتو کن باز بزار اگه بلنده 

اونا که خودشون رو پلنگ میکنن از اعتماد بنفس پایین و کوته بینشون هست وگرنه کسی که شخصیت و منش بالایی داره و آدم حسابی هست نه پلنگ میشه نه مسخره میکنه 

والا دوروبرمون کلی پزشک و استاد هستن همه ساده پوش هستن نه پلنگ و البته هر چی درپیت هم هست خودشون رو پلنگ میکنن که بلکه دیده بشن یا اعتماد بنفس بگیرن 

والا 

حرفی زدن هم بگو اووه پسر دایی شوهر که فامیلم نمیشه بخوام چیتان پیتان کنم با ادا بگو برا من فامیل نیست 

برای عروسی پسر دایی شوهر که شنیون نمیکنن اوووه خیلی دوره تازه میگی ارتباط هم ندارن یه لباس ساده و شی ...

خیلی حرفات درستو بجاس خودمم اینجوری فکر میکنم ولی نمیدونی چجور ادمای مسخره کنی هستن و ظاهر بین اصالتن تبریزین از سمت مادرشون