2777
2789

عاشق حال و هوای سریال پایتخت هستم 

چقدر علی آباد باصفا هست

چقدر گرم و صمیمی هستند هنوز تازه با اینکه لباس هامون خزه ولی باصفا هست🥲

کاش پنجعلی حذف نشده بود ولی دیالوگ بیش تری داشت 

رحمت و ارسطو خیلی با محبت هستن 

نقی بازیگر عالی هست ولی در نقش کاراکتری که خلق شده یه آدم حسود و خودبزرگ بینه که خودبزرگ بینی از کمبود هاشه ، خانواده دوسته به شدت ولی بدون فکر حرف میزنه

هما هم ادعای عقل کلی داره گاهی رو مخه و نسبت به ارسطو قدرشناس هست و گاهی فک می کنه محبت دیگران وظیفه هست ولی به خودش که می رسد عکس میشه

فهمه بهتاش و بهروز خیلی بازی خوبی دارن 

سارا نیکا هم درسته بازی بلد نبودن ولی بهشون عادت کرده بودیم و کپی هما بودن این دوقلوهای جدیدی آوردن کاش یه کم از لحاظ ظاهری به اون اونا شبیه بودن که متاسفانه نیستن .

در کل پایتخت به نظرم خاطر انگیز ترین سریال تلویزیونی ایرانه 

کاش سریع شروع شه

منم تو یکی از شهرستان های شمال زندگی میکنم

ببین سرسبزی و قشنگیش خوب هستا ولی چون محیط بسته و کوچیکی هست خیلی تو زندگی هم سرک می‌کشند 🤦‍♀️🤦‍♀️

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو یکی از شهرستان های شمال زندگی میکنمببین سرسبزی و قشنگیش خوب هستا ولی چون محیط بسته و کوچیکی ه ...

اره عزیزم اینا رو داره

ولی حس میکنم صفا و صمیمیت نسبت به خیلی از شهرها بیش تره

منم تو یکی از شهرستان های شمال زندگی میکنمببین سرسبزی و قشنگیش خوب هستا ولی چون محیط بسته و کوچیکی ه ...

درمورد بیوت باید بگم تو تایپک جنجالی سایت دیروز گفته شد که هرکس دوست پسر نداره مریضه😂

این کاربر در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برای مدت زیادی از سایت رفت💙🧳

اره عزیزم اینا رو دارهولی حس میکنم صفا و صمیمیت نسبت به خیلی از شهرها بیش تره

والا اینا فقط سرشون تو ماتحت بقیه هست 😂😂

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

درمورد بیوت باید بگم تو تایپک جنجالی سایت دیروز گفته شد که هرکس دوست پسر نداره مریضه😂

منم دوست پسر ندارم ولی از دخالت های یه عده همیشه متنفر بودم

حالا کدوم تاپیک بود ؟ چون بعید میدونم اینجور تاپیک ها نترکه

لباس های کی خزه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وای چقدر از کاراکتر هما بدممم میاد

منممممم فقط اونجا که می خواستن خونه فهمیده بیچاره رو بسازن چقدر دخالت میکرد

یا اونجایی با پول ارسطو رفتن ترکیه گفت من جنس نمیارم کاسب های داخلی گناه دارن و .....

بعدم حتی نگفت پول سفر پس میدم پر رو خانوم

من عاشققققق محیطو لهجه شمالیام حتی اخلاقاشونم خیلی خوبه

خوش به حالت اونجاییی

خیلی وایب مثبت میدن بهم

جالب اینه همه دوستای صمیمیم اهل اونجان

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

منم دوست پسر ندارم ولی از دخالت های یه عده همیشه متنفر بودمحالا کدوم تاپیک بود ؟ چون بعید میدونم این ...

اون تایپک که خواهر شوهرش استوری گذاشته بود و هاید نکرده بودش و برادرش دیده بود کتکش زدن

این کاربر در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برای مدت زیادی از سایت رفت💙🧳

من عاشققققق محیطو لهجه شمالیام حتی اخلاقاشونم خیلی خوبهخوش به حالت اونجایییخیلی وایب مثبت میدن بهمجا ...

چقدر خوب ک حس مثبت دارید ممنون عزیزم بابت لطفت💖💖