2777
2789
عنوان

برم سر قرار یا نه چیکارش کنم اینو

294 بازدید | 22 پست

وای وایییی یه پسری بود ۷ ماه باهم بودیم البته اونقد واضح نه ولی همش باهام لاس میزد همش بهم میگفت کوچولو کلی کادو برام خریددد من خیلییی بهش وابسته شده بودم شیا تا ۲ باهاش حرف میزدم دیروز زد بسرم با اکانت فیک بهش پیام بدم دو تا عکس دختر گذاشتم پروفم بچها مث بنز باهاش لاس میزد مجدد بهش گف کوچولو😐 اصن پشمام ریخته امشبم باهاش قرار گذاشتم چیکار کنم؟😐😐 واقعا حالم بده پسره ی لاشی تازه وقتی یکی هم بش میگف لاشی انقد بش برمی‌خورد همشم ب من میگف قصدم بازی با احساساتت نیس حرصم گرف با یارو قرار گذاشت همزمان ب منم پیام داد موهامو کوتاه کردم بچها چیکار کنم حس میکنم قشنگ سرگرمی بودم براش

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاکش کن بره گمشه ها

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

برو برین بهش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

چقدر بچه ایی برو درستو بخون

اتفاقا من ب انگیزه این موندم پشت کنکور که دولتی بیارم برم پیش این وگرنه پارسال  میرفتم 

فقط جوری ک این هوامو داشت🥲

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

برین بهش اگه هم گفت بیاسرقراربگونه نمیام اگه گفت چرا بهش بگو باهمونی که لاس می زدی بهش بگوبیادسرقرار بعدهم بهش بگو اون اکانت فیک من بودم بدبخت داشتم امتحانت می کردم که بازنده شدی بعد بهش بخند 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊