2777
2789

پسرم چند روزیه اسهاله  دکتر خودشم نیست روز اول منشی گفت امد زنگ میزنم منم موزو کته ماست اینا میدادم بهش منتها دیگه بعدش استوری گذاشت دو هفته نیست امروز دوستم گفت فلان دکتر خوبه فلانه کارش عالیه وقت گرفت بردمش تا رسیدم پرسید گروه خونی خودتو باباش چیه ما هر دومون O+ هستیم از روی گواهینامه شوهرم و خودمم هم گواهینامه هم ازمایش که دادم بارداریم مطمعنم هر دومون O+ هستیم گفتم بعدم پرسید تحصیلاتت چیه منم گفتم لیسانس شروع کرد ب خندیدن خانمیم که پیشش دارو ثبت میکرد خندید بعدم گفت وای مگه میشه همچین چیزی هر دو گروه خونیتون یکی باشه لابد اشتباهه منم گفتم چه ربطی داره برگشت گفت همینکه ربطشو‌نمیدونی یعنی مدرکت توقوز ابادیه  دارو نوشتم از منشی کد بگیرین بیرون. امدم کدم نگرفتم   بغیر این شیرین بازیش واسم سواله اصلا گروه خونی مشترک و اینا چه ربطی ب اسهال بچم داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه احمق بوده چه ربطی داره. من مامان و بابام هردو آ مثبت هستن ما هم همه آ مثبت هستیم

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

میخواستی بگی تو مدرکتو ازکدوم طویله ای گرفتیکه نمیدونی گروه خونی زن و شوهر میتونه مشابه یا متفاوت باشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

میخواستی بگی تو مدرکتو ازکدوم طویله ای گرفتیکه نمیدونی گروه خونی زن و شوهر میتونه مشابه یا متفاوت با ...

اخه برام سواله گروه خونی مشترک مگه مشکلی داره ؟ چه ربطی ب بیماری بچه داره اصلا والا الان از نوزادی بچم میبرمش پیش دکتر خودش اصلا همچین سوالی نپرسیده تا حالا

اخه برام سواله گروه خونی مشترک مگه مشکلی داره ؟ چه ربطی ب بیماری بچه داره اصلا والا الان از نوزادی ب ...

روانی بوده طرف🤣🤣🤣 

میپرسیدی ساقیت کیه دکتر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ما هر دومون b مثبت هستیم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اخه برام سواله گروه خونی مشترک مگه مشکلی داره ؟ چه ربطی ب بیماری بچه داره اصلا والا الان از نوزادی ب ...

نه مشکلی نداره، شاید دلش از جای دیگه پر بوده شاید یه مشکلی داشته اینجوری گفته وگرنه گروه خونی تاثیری نداره