2777
2789

من تو بارداری اولم استرس زیادی داشتم،هم سه ماهه اول هم سه ماهه سوم فقط سه ماهه دوم راحت بودم ولی پسرم کولیک شدیدی نداشت فقط 40 روز عصرا یک ساعت دل‌درد داشت و گریه میکرد، خوابش خوب بود، رفلاکس نداشت،تو این یکی بارداریمم استرس زیادی رو دارم تحمل میکنم،خداکنه این یکی هم مثل داداشش آروم باشه 😄شما هم تجربه هاتونو بگید

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

والا تقریبا برا همشون استرس و دعوا داشتم 

اولی و اخری کولیک داشتن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من که کل دوران بارداری آروم بودم اینجوری نشد تا یک سال درگیر بودم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم من بارداری اولم همش استرس بود همش گریه جون ریسک زود اومدنش خیلیییی بود همش خونریزی داشتم

ولی بچم شکر خدا اروم بود

ولی منم شنیدم میگن تاثیر داره

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من جفت بارداریام مثل هم بود اولی کولیکی رفلاکسی الرژیکو.... 

اما دکتر برای دومی از همون پنج روزگی که آد رو شروع کرد پدی لاکت هم داد. خداروشکر بچه فوق العاده آروم و خوبی بود عالی. به بچه خواهرمم دادیم اونم خوب بود

همتا اسم خـودمه♥

یه بنده خدایی تو بارداری رفت خونه باباش قهر،تا پای طلاقم رفت.خونه باباشم زایمان کرد،اما بچش رفلاکسی نبود.

یکی از دلایل رفلاکس وکولیک نوزاد،ضعف مادر و شیرش هست.مخصوصا تو مادران سزارینی یا اونهاییکه آغوز شیر رو به بچه نمیدن.اگه مادر تقویت بشه ،برا بچه هم خوبه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من جفت بارداریام مثل هم بود اولی کولیکی رفلاکسی الرژیکو.... اما دکتر برای دومی از همون پنج روزگی که ...

منم شنیدم ا د باعث رفلاکس میشه

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

یه بنده خدایی تو بارداری رفت خونه باباش قهر،تا پای طلاقم رفت.خونه باباشم زایمان کرد،اما بچش رفلاکسی ...

من طبیعی بودم ولی شیرم کم بود با این حال اغوز رو به بچه دادم بعدم که شیرخشکی شد ولی راضی بودم 

چرا استرس عزیزم سعی کن یوگا کنی یکمی آسون هست

من بعد از مثبت شدن آزمایشم رفتم دکتر چند روز بعدش، فرستاد سونو تو سونو گفت چند هفته ای گفتم بحساب پریود 5 هفته گفت نه 5 هفته نیستی هنوز، باز 12 روز بعد تو مطب دکتر سونو کرد گفت 5 هفته ینی اول بیرون رفتم سونو باز تو مطب دکتر دیگه، خلاصه اینکه همش نگرانم خدایی نکرده قلبش تشکیل نشه یا چیزای دیگه همش استرس دارم هفته دیگه باز میرم سونو،سن بارداری م با تاریخ پریود هماهنگ نیست تو هردوتا سونو عقب تر بود

من بعد از مثبت شدن آزمایشم رفتم دکتر چند روز بعدش، فرستاد سونو تو سونو گفت چند هفته ای گفتم بحساب پر ...

عزیزم 

به نظر من شکل گرفتن نطفه به تنهایی یه معجزه اس

خدا هم حواسش هم به شما و هم به جوجوی کوچولوی توی دلت هست 

من مطمئنم هیچ اتفاق بدی قرار نیست بیافته بعدا حسابی میخندی و سرزنش می‌کنی خودتو که چرا اینقدر استرس داشتی 

نگران چیزی نباش اصلا 

آرامش مهم ترین  برات الان

هر وقت فکرش افتاد تو ذهنت حواستو پرت کن 

عزیزم به نظر من شکل گرفتن نطفه به تنهایی یه معجزه اسخدا هم حواسش هم به شما و هم به جوجوی کوچولوی توی ...

دارم تمام سعیمو میکنم، میدونم لقاح دیر اتفاق افتاده برا همینه

عزیزم به نظر من شکل گرفتن نطفه به تنهایی یه معجزه اسخدا هم حواسش هم به شما و هم به جوجوی کوچولوی توی ...

ممنونم ازت 😘