2777
2789

خوشبحال دختر عمو هام. 

عموم خونه ماشین همه چیز داد بهش ولی من نونی که میخورم هم از گلوم می کشند بیرون.

بابام امروز برا همه خوردنی گرفته بود گفتم به من چی گفت تو بزرگ شدی نمی خوای خودت با پول خودت بگیر 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بحث ناراحتی من اینه چرا همیشه منو یادش میره. چرا کلا همه منو یادشون میره 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبایدم چیزی بهشون گفت ۱۰۰ تا ۹یز دیگم بهت میگن تمام درد دلایی که قبلا بهشون کردی میزند تو سرت 

خدا رحمت کنه پدرمو .یه سال فوت کرده تا پارسال که من ۲۸سالم بود شب بهم چشم میزد میگفت برو بیرون تا من بیام میبردم سوپری میگفتم هر چه میخوای همینجا بخور بعد هر چی واسه خودت برداشتی واسه برادرات بردار برمیگشتیم خونه

خدا رحمت کنه پدرمو .یه سال فوت کرده تا پارسال که من ۲۸سالم بود شب بهم چشم میزد میگفت برو بیرون تا من ...

عزیز روحشون شاد

اما این حرف جاش اینجا نبود

فقط استارتر رو ناراحت تر میکنه

خدا رحمت کنه پدرمو .یه سال فوت کرده تا پارسال که من ۲۸سالم بود شب بهم چشم میزد میگفت برو بیرون تا من ...

میدوتید زشته برا وسیله خوردنی ناراحت بشم ولی همون چیزا ولی میگفت اینم برای تو گرفتم.

من دوران دانشجویی شهر غریب بودم. ماهی ۱۰۰ میداد سال ۱۴۰۱ . 

باورتون میشه. وضعیتم حتی از فقیر ترین ادم هم بدتر بود.

دوتا مانتو داشتم تو ۴ سال درسخوندن. 

همیشه نگاه مردم کردم همیشه الانم که سرکارم. مونده پول اب برق خوراکم بگیرن ازم 

میدوتید زشته برا وسیله خوردنی ناراحت بشم ولی همون چیزا ولی میگفت اینم برای تو گرفتم.من دوران دانشجوی ...

میدونم من خودم با این سن اینجوریم. کم کم همه چیز تو دل ادم انباشته میشه و با کوچیک ترین و بی اهمیت ترین چیزا ادم دلش میشکنه