2777
2789

مشکلم اینه ایشون همیشه مناسبتا کادو های گرون قیمت میبره برای همه هم یعنی هر جا جشنی تولدی باشه ایشون بره کادویی هم که میبره گرونه بعد چند روز دیگه تولد خودشه بعد من الان چقدر هزینه لباس و کفش مجلسی کردم بعد واقعا پولی نمونده برام که کادو چند میلیونی بگیرم آخه بگو کادو چند میلیونی آوردنت برا چی بود 😑

والله پشیمون شدم هععی کافه های گرون قیمت کادو های گرون قیمت بابا من نمیرسونم چی کار کنم روم هم نمیشه بگم نگیررررر

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عالی 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

زودتر زنش شو که از جیب خودش خرج کنی واسه خودش😅

نمیشه زنش شم چون دوستم دختره بعد دلم هم نمی‌خواد دوستیم رو قطع کنم واقعا 

واهاهایییبمیرم برا دلت چه مشکل وحشتناکی🥹

بابا دوستم دخترهههه متوجه هم نمیشه بقیه ممکنه نداشته باشن شرمنده شن نتونن جبران کنن

نمیشه زنش شم چون دوستم دختره بعد دلم هم نمی‌خواد دوستیم رو قطع کنم واقعا

😂😂😂😂🤣🤣🤣

تو روحت

خب اولش بگو دختره

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
خوب در حد خودت خرج کن اون در حد خودش خرج میکنه

زشت نیست آخه بقیه هم کادو های گرون میدن کادو من اون موقع زیادی تو چشمه آبروم می‌ره جلو بقیه حس میکنم