2777
2789

من اصلا نمیتونم بشینم و ببیتم مادرشوهرم با سر سفید کار میکنه امشبم خواهرشوهرم اونجا بود  باز کار کردم اهمیت ندادم اونم اونجاست شما چقدر کار میکنین و اینکه ازتون تشکر میکنن؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار نمیکنم زیاد چون مدلشون اینجوریه

ماد شوهرم مدلش اینجوریه که لیوان اب برمیداره پدرشوهرم و پسراش من وایییی چرا لیوان ابو برداشتی چرا به ما نگفتی بیاریم

اگه ازتون تشکر میکنن چرا که نه

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

والا عروس ماکه میاد میخوره میزاره سینک من باید پشت سرش برم بشورم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

آشپز دارن نه خودش کار میکنه نه من و جاریم

آشپز غذارو میپذره ظرفارم ماشین ظرف شویی

بازم مادرشوهرم ازم تشکر میکنه که تشریف آوردم😁

همسرِ عزیزم تمام آرامش و حاله خوبم بخاطر وجود تو هست ، به نظرت چی شد که خدا منو لایق داشتن تو❤️ دونست

هیچ وقت اجازه نمیدادند خونشون دست به سیاه و سفید بزنم ، رفت و آمدم هم زیاد بود،شاید دو سه بار توی ده سال،استکان چایی شسته باشم ، طوری تشکر میکردند و تعریف که انگار چه ها کردم 😅

❤️

من قبلا خیلی کار میکردم الان میپیچونم... آخه مادرشوهرم زیادی لوس میکنه خودشو هی میگه دکتر گفته به خاطر کمردردت اصلا نباید پای گاز و سینک وایسی... بعد سالی چهار پنج بار با اتوبوس مشهد و کربلا میره، خب من میگم اگه ادم دوتا ظرف را به خاطر کمردرد نمیتونه بشوره چجور این همه ساعت تو اتوبوس میشینه؟؟؟ 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

زیاد دنبال تشکر و قدردانی نباشید

کاری که حال وجدانتونو خوب میکنه رو انجام بدید

منم کمک میکنم

وقتایی ام که حال نداشته باشم نمیکنم و بازم واکنشا برام مهم نیست ( چه مثبتش چه منفیش)

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨