2777
2789

سلام 

شهرستان نبود ک برام بگیره همون روز 

تازه داره میاد 

میگه چیزی ب ذهنم نمیاد نمی‌دونم چی بگیرم 

اصرار داره ک خودم بگمش..

منم روم نمیشه بگم بایدم مستقیم بگمش غیرمستقیم اینا نمیگیره 

بگمش زشت نیس؟ درسته این کار؟ 

از طرفی هم دوس دارم اون چیز دلخواهمو بگمش گ خودش نره ی چیز بی فایده بگیره برام.

تا الان برا دختر کادو نگرفته حتی خواهرش دوسدخترم نداشته بچه مثبته

پول زیادی ندارع فعلا.. در حد زیر یه تومن میتونم ازش توقع داشته باشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به بودجه ش نگا نکن هر چی دلت میخواد بگو 

بگو من دوست ندارم ولی اصرار داری خوشحال میشم فلان چیز رو داشته باشم

گذر كرديم از اين سال به آن سال ،دلهايمان شكست و دلهايمان شاد گشت،بودند اناني كه برايمان از خود عزيز تر ولی حال نقشی از غريبه را نيز در دل ندارند،هستند انانی كه در اين لحظه به جمع عزيزان دل اضافه گشته اند و در پايان انانی كه بودن و هستند هر روز و هر لحظه در دلهايمان خود را عزيزتر و مهربانتر جاي كرده اند ،به اميد و ارزويه ماندنيترين خوبان و شاد بودن لحظه هاي از بودنهاي زِ جنس ثبات....سال نو مبارک

😂😂😂

والا

گذر كرديم از اين سال به آن سال ،دلهايمان شكست و دلهايمان شاد گشت،بودند اناني كه برايمان از خود عزيز تر ولی حال نقشی از غريبه را نيز در دل ندارند،هستند انانی كه در اين لحظه به جمع عزيزان دل اضافه گشته اند و در پايان انانی كه بودن و هستند هر روز و هر لحظه در دلهايمان خود را عزيزتر و مهربانتر جاي كرده اند ،به اميد و ارزويه ماندنيترين خوبان و شاد بودن لحظه هاي از بودنهاي زِ جنس ثبات....سال نو مبارک

به بودجه ش نگا نکن هر چی دلت میخواد بگو بگو من دوست ندارم ولی اصرار داری خوشحال میشم فلان چیز رو داش ...

آفرین ایول.. من کادوی هفتصد تومنی برا اون گرفتم باید پولم درآد🤣🤣🤣

آفرین ایول.. من کادوی هفتصد تومنی برا اون گرفتم باید پولم درآد🤣🤣🤣

بحث  عوض به در نیستااا 

میتونی هیچ توقعی نداشته باشی ولی خب خودش گفته  بگو