2777
2789

طوری ک خواستگار هم روش حساب نمیکنه ک بیاد باهاش حرف بزنه یا اگ بیاد بابام نمیتونه بهشون جواب بده معلق نگه میدارتشون رو هوا. ب من میگه زنگ بزن جواب بده بهشون.‌ آخه من دخترم کههه 😭😖 ب خواستگار میگه برید با پسرم حرف بزنید، داداشمم همش بهانه میاره ادا اطوار می‌ره میپیچونتشون. بلده می‌تونه کاری کنه، اما ارزش قائل نیس ب موضوعاتم رسید کنه بعنوان یک مرد. خسته شدم از بس عقب موندم بخاطر کارت‌های این خانواده😭😭

مادرت چی

اونم مثل پدرته؟

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم همینم اصلن خانواده بخاطر بار اقتصادی مغزشو از دست داد

بهت راهکار میکنم برام دعا کن حقم بهم برگرده

بگو با مشاوره پیش بریم مشاورع رایگان و هزینه پایینم درملنگاه محلتون داره

اصلن لنگ اونا نباش

فقط بگو با نظر یک متخصص پیش بریم تازه لول کارم میبری بالا 

خانوادتم خودت مدیریت کن اگر قصدت ازدواجع

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

انقد خسته م ک حد نداره ب این کارا و رفتارا ک فک میکنم بیزار میشم از زندگی..

ینی خدایا میشه منم روزی ازدواج کنم روزی خانوادم حمایتم کنن تو مراحل ازدواج؟؟ 

مگر اینکه معجزه بشه😭😭

منم همینم اصلن خانواده بخاطر بار اقتصادی مغزشو از دست دادبهت راهکار میکنم برام دعا کن حقم بهم برگرده ...

مسئولیت پذیری ندارن ولی جاش تعصب کورکورانه دارن.. اگ متوجه شن یک کلام با خواستگارم حرف زدم سرمو میبرن من اصلا نمیتونم راجع ب این مسائل باهاشون حرف بزنم

منم همینم اصلن خانواده بخاطر بار اقتصادی مغزشو از دست دادبهت راهکار میکنم برام دعا کن حقم بهم برگرده ...

واسه ما ربطی ب بار اقتصادی نداره.. هزینه های ازدواج همه بر دوش پسره تو عرف ما

مسئولیت پذیری ندارن ولی جاش تعصب کورکورانه دارن.. اگ متوجه شن یک کلام با خواستگارم حرف زدم سرمو میبر ...

حق گرفتنیه نشین براتدببرن و بدوزن

از ۱۴۸۰ کمک بگیر 

هر کاری کن ولی نگو نمیتونم نمیشه

از من ۳۰ ساله با همین خانواده ک داشتم بشنو یا جدی صحبت کن یا از بزرگ تر ک حرف شنوی دارن کمک بگیر بزار بدونن تو خودت رو به رسمیت میشناسی

خودت فقط خودت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..