2777
2789
عنوان

بشدت نیاز عاطفی دارم

230 بازدید | 33 پست

خیلی دوست دارم  عشق اصیل رو تجربه کنم 

و کنار یه  دوست خودم و شخصیتم رو ارتقا بدم

وبه یه ورژن بهتر از خودم تبدیل بشم 

خیلی دلم میخواد طرفم از من عاقل تر وبا سوادتر و با درک تر باشه 

کلا همنیشین تو از تو به باید 

تا تورا عقل ودین بیفزاید 

اکثرا آدم های سبک و به درد نخور سطحی  هستن که اصلا جذبشون نمیشم 

واقعا به یه همدم نیاز دارم 

بشدت هم نیاز دارم

یه همدم عاقل و فهمیده 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگیممنم می‌خوام 🥲

آره 😭

دلمم خیواد اهل کتاب خوندن باشه 

دلم میخواد کمکم کنه آدم بهتری بشم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

نمیدونم چند سالته، اگر بالاتر از ۲۲ و کمتر از ۳۰ هستی، یه پسر تحصیلکرده و با اخلاق انتخاب کن و با هم زندگیتون رو بسازید. منظورم اینه که خودتونو درگیر تشریفات بیخود و مسائل مالی نکنید و فقط تمرکزتون روی رشد و پیشرفت و آرامش و ارتباطتون باشه.

هیچ مردی خودبخود بلد نیست با همسرش چطور رفتار کنه، مردها راه ابراز احساسات و عشق رو از زنها یاد میگیرند. یک جوان موجه و با اخلاق انتخاب کن و جوری که دلت میخواد محبت ببینی بهش محبت کن. بعد از دو سه سال تمام حرفهایی که بهش زدی رو از زبونش میشنوی و تا آخر عمر یه زندگی آرام و پر محبت رو کنارش تجربه میکنی.

به حرفم اعتماد کن!

نمیدونم چند سالته، اگر بالاتر از ۲۲ و کمتر از ۳۰ هستی، یه پسر تحصیلکرده و با اخلاق انتخاب کن و با هم ...

با تموم وجودم از خدا اینو میخوام 

عشق اصیل فقط بین انسان و خداوند است..روی درونت کار کنی به عشق واقعی میرسی.

عاشق خدا بودن سخته

خیلی سخته 

فکر کن این همه مشکل تو زندگی برات پیش بیاد 

بازم گله نکنی و عاشق باشی