2777
2789

سلام آخرین امید .....

تولدتان مبارک آقا جان 💚

🤍🤍🤍

آیت الله جاودان: 

یکی از راه های نجات انسان از گناه ، پناه بردن به امام زمان عج است. ایشان به انتظار نشسته اند تا کسی دستش را به سمتشان دراز کند ، تا ایشان او را هدایت کنند .

💞💞💞💞💞

روز ولادت آقا امام زمان عج هر چندتا صلوات که برای ظهور و سلامتیشون میفرستی اینجا اعلام کن ⚘️⚘️⚘️

مهدی جان♡

چنین نبود که خداوند

تو را برای هستی خلق کند!

هستی به افتخار تو آمد ...

تو برای عالم نیامدی

عالم برای وجود مقدس تو آمد

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

ياد دوست💚 

💚 «كسى كه چيزى را دوست بدارد ياد آن ورد زبانش شود.»

مهم ترين نشانه دوستى و عشق حضرت مهدى عليه السلام ياد اوست كه هميشه و همه جا همراه محب است.

وقت خواب و بيدارى، وقت كار و استراحت. 

عاشق مهدى عليه السلام تا صداى اذان مى شنود براى وصال معشوق دست به دعا به سمت آسمان بلند كرده و در وقت بارش باران عاجزانه از خداوند ظهور معشوق غريب كه در غيبت به سر مى برد را مى خواهد. 

«يا صاحب الزمان» ذكر زبانش شده و نور قلبش. 

💚 آيت الله ناصرى، مى فرمايند: 

در هر مشكل و در هر حال «يابن الحسن» گفتن را فراموش نكنيد.

💚 كه فراموشى و غفلت از ياد دوست بزرگ ترين گناه براى عاشق است كه ياد نه كار زبان است نه فعاليّت فكر كه اول از معشوق سرزند، پس هر آن لحظه كه به ياد امام زمانت نور گرفتى بدان در همان لحظه امام به ياد توست. 

💚 «مرا ياد كنيد تا شما را ياد كنم. »

و خدا مى داند كه ياد امام چه آثار و بركاتى دارد كه اين همه سفارش در آيات و روايات به اين ياد شيرين، با هدفى خاص مطرح گشته است كه فرمود: 

«ياد مهدى از قلوب مؤمنين غايب نمى گردد

📚 در هوای او،ص۱۶۹ و ۱۷۰

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🌸 زیارت آل یاسین بخوانید 

و توسل کنید به حضرت ولیعصر (عجل الله فرجه) 

و از ایشان بخواهید مشکلات دنیا و آخرت

و سیر و سلوک شما را برطرف کند 

چون الان اختیارات با حضرت است‌.

•آیت الله انصاری همدانی•

♥️🥺یاصاحب الزمان ادرکنی

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

عَزیزعَلَیَّ‌اَن‌اَرَی‌الخَلق،وَلاتُری

برای من سخت است که همه

را ببینم ولی تو را نبینم...

اللهم عجل لولیک الفرج🌸

و اگر برای ظهور او دعا می‌کنید..،

علامت آن است که هنوز ایمانتان

پابرجاست .

[آیت‌الله‌بهجت]

السَّلامُ‌عَلَیک‌یاخَلیفَةَ‌اللهِ‌فےارضِھ♡

✨آقا جان

✨مولای من

🎂کیک میلاد شما را آماده میکنم  آقا

😍شادم از اینکه منجی  جهان بدنیا آمده و حاضر و ناظر و فعال است...🎉🎊

حالا نوبت شمع است، شما ۱۱۹۰ ساله شدید😍

اما مولای من 🥺 شادی و غم ، خنده و گریه ام بهم آمیخته ...

بمیرم برای شما ۱۱۹۰ سال غریبی و غربت و تنهایی 😭💔

🎁 هدیه هم دارم ، شرمساری و کوله باری از گناه و فراموشی و قصور  برایت آورده ام😭

آقا جان امشب "امن یجیب" بخوان برای ما ، که " اهدنا الصراط المستقیم " شویم

که قدم بگذاریم در راه زمینه سازی ظهورت🦋❤️🌹

السلام علیک یا صاحب الزمان🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸