2777
2789

عمه و دایی من سالها پیش همو دوس داشتن خیلی زیاد

ولی مادربزرگم راضی نمیشه ازدواج کنن نمیزاره،

اون روزآرایشگاه بودیم عمم زیر دست آرایشگر بود ابروهاشو فیبروز میکرد کیفش پیش من بود 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر اربعینه💚میدونم که تا محرم ازدواجمون جور میشه همونجور که آقا امام حسین قول داده،دستاشو بین الحرمین میگیرم و میگم دیدی شد؟(نذر دارم پیاده برم کربلا اربعین هر چیزی که در این مورد میدونیو بهم بگو دعات میکنم💚)

فک کنم خیلی بازدید میخوره 

میشه برای اینک ب عشقم برسم و امشب بم پیام بده ی صلوات بفرستین 🥺 ❤️ ❤️ ❤️ 🥺 ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رمز گوشیشو میدونم چون توش بازی زیاد داره بخاطر پسرش حوصلم سر رفت باز کردم بازی کنم یه عادت خیلی بد دارم فضولم و گوشیه همه رو چک میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر اربعینه💚میدونم که تا محرم ازدواجمون جور میشه همونجور که آقا امام حسین قول داده،دستاشو بین الحرمین میگیرم و میگم دیدی شد؟(نذر دارم پیاده برم کربلا اربعین هر چیزی که در این مورد میدونیو بهم بگو دعات میکنم💚)

باز کردم پیاماشو رفتم سمت پیام های خذف شده و مسدود شده(اگه به کسی شک دارین همین جارو چک کنین ۱۰۰ درصد جوابه)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیدم با یکی به اسم قاسمی حرف زدن منم فک کردم دوسته فلان باز کردم دیدم نه محتواش🤦‍♀️🔞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیانت فامیلی از خیانت غریبه زشتیش صد برابره

چون باید خیلی سنگ دل و بی ذات باشه ادم کسی و که میشناسه خرد کنه 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹