2777
2789

دیروز یه اقایی تاپیک زده بود که همسر سابقم منفوره 

خانما فکر میکنن چون زیبایی دارن جهان در انتظارشونه 

دلم نمیاد ۵ تا سکه هم مهریه بدم ، 

یه اقایی اومد تاپیک من که هیچ پسری مطلقه نمی گیره 

ازدواج دوم حتما تهش طلاقه 

باید فلان ساعت فلان کارو کنی 

خواستم بگم کاش شعور خریدنی بود برا ادمای دور از ادمیت از جیب خودم مایه میزاشتم 

کاش یکسری اقایون بفهمن این اراجیف فقط نشات گرفته از ذهن بیمار اوناس در جهان خارج از ذهن بیمار اونا وجود خارجی نداره ، ضمنن همونقدر که هستن خانم هایی که فکر می کنند چون زیبا هستن جهان در انتظارشونه، دوبرابرش هستن اقایونی که فک میکنن چون نر هستن و یه پولی دارن جهان در انتظارشونه و انتظار دارن دختر مردم مفت دو دستی خودشو در اختیاز مردی قرار بده که حاضر نیست با این طرز فکر خاصش حتی ۵ تا سکه مهریه بده یا اقایونی که از اب گل الود ماهی میگیرن که میخوان واسه ما همدم بشن ، شما اگر میتونی خودتو از معضلات اخلاقیت نجات بده نمیخواد همدم کسی بشی صلاحیت اداره کردن اتاق ۴ متری رو هم نداری حس میکنی همه دخترا میمیرن برات 

اینا نمیدونم چرا فکر میکنن کسی هستن و یا خانم مطلقه مثلا از زندگی ساقطه دیگه ، هستن مطلقه هایی که صدتا بهتر از شما می ارزن و بله اتفاقا جهان در انتظارشونه حتی یکیش خود شمایی که چون دستت نمیرسه اینجوری صحبت میکنی 

کلا اعتماد به نفس مردا زیاد از حده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فعلا که دعوا سره اینه چرا پسرای مجرد عاشق خانمای مطلقه میشن و ازدواج میکنن 😅

چرا هیچکس ناراحت نمیشه که دخترای مجرد با مردی که سه تا بچه داره و همسن باباشون هستن ازدواج میکنن ؟

کی جامعه میخواد بفهمه اگر اون انسانه و معیارهای منو داره چه فرقس دارع چند سالشه و قبلا ازدواج کرده یا نکرده 

التماس تفکر 

اقاعه اومده میگه مرد فقط برا .... ازدواج میکنه حتما ته ازدواج دوم هم طلاقه 😐😐😐😐 اینجور مردایی حتی شان مرد رو هم پایین میارن با حرفاشون

کلا اعتماد به نفس مردا زیاد از حده

واقعا اینا دیگه شورشو دراوردن 

طرف توقع داره مردم مفت بیان تو زندگی با ادمی که حتی ادب نداره درست حرف بزنه 

اون یکی که فقط تصور ..... داره از جنس زن بعد به خیال خودش ادمه 

واقعا اینا دیگه شورشو دراوردن طرف توقع داره مردم مفت بیان تو زندگی با ادمی که حتی ادب نداره درست حرف ...

دقیقا

هر چی آدم بیشتر بدونه متواضع تر و مودب تر میشه 

اینا واقعا معلوم نیست تحت چه تربیتی بودن 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چرا هیچکس ناراحت نمیشه که دخترای مجرد با مردی که سه تا بچه داره و همسن باباشون هستن ازدواج میکنن ؟کی ...

اون مرد نیست عزیزم صرفا یک عدد نره، فضای مجازیه دیگه تو نمیدونی اونیکه این حرفو میزنه کیه چیه چیکارست شاید کسی هم تو خیابون نگاهش نمیکنه ولی اعتماد به سقف داره مث خیلی از نرها

🌸🌷🩷 یَا أَنِیسَ الْقُلُوبِ 🩷🌷🌸

دقیقا هر چی آدم بیشتر بدونه متواضع تر و مودب تر میشه اینا واقعا معلوم نیست تحت چه تربیتی بودن

حداقل ۶ تا خاستگار خوب داشتم که دکترا داشتن و شغل خوب 

اصلا هم ازدواج قبلی نداشتن حتی یبار نشنیدم چنین مزخرفاتی رو ارشون 

واقعا درخت هرچه پربار تر افتاده تر 

نه اینا که اصلا معلوم نیس چی میخوان از ادما

خب سلیقه ت نیس انتخابش نکن 

قرار نیس توهین کنی که به ادما ، همونطور که خودشون سلیقه خیلیا نیستن ولی کسی توهین  نمیکنه 

حداقل ۶ تا خاستگار خوب داشتم که دکترا داشتن و شغل خوب اصلا هم ازدواج قبلی نداشتن حتی یبار نشنیدم چنی ...

لامصبا قشنگ عقده های درونی خودشونو خالی می‌کنن با توهین 

اون مرد نیست عزیزم صرفا یک عدد نره، فضای مجازیه دیگه تو نمیدونی اونیکه این حرفو میزنه کیه چیه چیکارس ...

دقیقا 

و چنان گستاخ میاد نسخه عالم و ادمو میپیچه ادم متعجبه از رفتارشون ، انگار مجبوره انقد بد صحبت کنه 

واقعا همه دخترای خوشگل ازدواج میکنن که جدا شن و فکر میکنن جهان در انتظارشونه ؟

الان نود درصد دخترا خوشگلن 

همشون منفورن ؟ همشونم نیتشون اینه بیان مهریه بگیرن و فک میکنن چون قشنگن دنیا انتظارشونو میکشه

هیچکدومو هم کسی نمی گیره به قول اون اقا این واقعیت سراسر دنیاس 😐

لامصبا قشنگ عقده های درونی خودشونو خالی می‌کنن با توهین

این همه ادم که به هر دلیلی به بن بست میرسن 

این دیگه چه طرز صحبته 

فکر کنن خواهر خودشونه ، ایا بازم صرفا اونو محدود به رفع نیاز .... میدونن ؟ ایا دیگه بعدش اون ادم نیست ؟ چقدر زندگی با اینجور ادمای بی درک و خواه سخته 

نصیب نشن الهی بحق این شب عیدی 

این همه ادم که به هر دلیلی به بن بست میرسن این دیگه چه طرز صحبته فکر کنن خواهر خودشونه ، ایا بازم صر ...

ای بابا 

به نظرت خواهر برای این آدما اهمیت داره ؟؟

اصلأ قدرت تفکر ندارن که 

ویروسن لعنتیا

نه نه نه بلا به دور .نصیب هیچ کسی نشن 

برات مهم نباشه نظر دیگران، اونم این جهان سومی ها که از درون پوچ و توخالین... آدمای باشعور و بافرهنگ ...

چقدر درست گفتی 

واقعا هم اینا همونان که هیچ وقت ادم درست قسمتشون نمیشه چرا که لایقش نیستن و اگزم پیدا بشه از دستش میدن