2777
2789

خواستگارام خوب بودن کلا از نظر فرهنگ و اینا باهم هم سطح بودیم اما بابام همیشه مخللف بود اما شوهرم که کلی از لحاظ فرهنگ اختلاف داشتیم اجبارم میکرد باهاش ازدواج کنم و الان سه ساله تو زندگی نابود شدم منی که همه میگفتن چقد بچه به نظر میای الان شدم عین پیرزنا نمیزاره حتی برم سالن اصلاح کنم حتی وقت گرفتم بیعانه دادم واسه رنگ مو کنسل کرده میرم بیرون همسن و سالامو میبینم دلم میگیره همه تیپاشون خوب ولی من هنوز لباسای محردی رو میپوشم خانوااه شم که فرهنگ ندارن اعصاب خورد کنن بین دختر و پسر فرق میزارن با من لج میکنن دخالت میکنن کاش بابام پشتم بود زندگیمو نجات میدادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه شرایط نرمالی داشت بابات قبولش کرد؟

گفت پسر پاکیه اهل کاره 

اینا هست ولی به شدت عصبانی فقط کار خودشو میکنه تو خرج کردنم خسیسه اصلا هدف نداره اعتراضم کنم خونه میشه حکومت نظامس

گفت پسر پاکیه اهل کاره اینا هست ولی به شدت عصبانی فقط کار خودشو میکنه تو خرج کردنم خسیسه اصلا هدف ند ...

نمی‌دونم والامنم شوهرم کم و بیش همینه منم خودم رفتم شاغل شدم درآمدم ازخودش بهتره ولی خب من دیگه عادت کردم اهل کاشان ناخن ورنگ موواینانبودم زیاد

دعا کن دارم میخونم منم شاغل شم حداقل دستم تو جیبم باشه

با توجه به تاپیک قبلیت 

کار کنی پولو ازت نمیگیره؟

اگه ازت بگیره کار نکنی بهتر نیست؟ 

اگه پولو بهواد ندی هم دعوا میشه هم دیگه با کارت مخالفت میکنه

بچه هم داری کار کردن تقریبا غیر ممکنه کجا بچه رو بزاری؟

آقا
با توجه به تاپیک قبلیت کار کنی پولو ازت نمیگیره؟اگه ازت بگیره کار نکنی بهتر نیست؟ اگه پولو بهواد ندی ...

بهم گقت نبینم بگی حقوق خودمه هرچی میخوام میخرم و اینا وام میگیرم و اینا ولی حداقل مشغول میشم اینقد حس پدچی نمیکنم

بهم گقت نبینم بگی حقوق خودمه هرچی میخوام میخرم و اینا وام میگیرم و اینا ولی حداقل مشغول میشم اینقد ح ...

ببین با برنامه بگردش برو نت یا شارژ رایگان بگیر حداقل پول  نت و شارژت رو بتونی خرج کنی

اینکه کار کنی پولو ازت بگیره احتمالا سخت تر از اینه که کار نکنی

آقا