2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید دورش بگذره عزیزم منم همینا مصرف میکنم 

باید چندین ماه مصرف کنی تا از آزمایش مشخص بشه درمان شدی . طب سنتی هم پرسجو کن چای نعنا فلفلی برای تنبلی تخمدان میگن خیلی خوبه رزماری ام عصاره بگیر به موهات قبل حمام بزن ریزش موهات از بین میره روغن کرچک هم خیلی خوبه 

دانشجوی رشته روانشناسی👩🏻‍⚕️ متاهل و متعهد❤️ خدایا شکرت💙

من تنبلی تخمدان ندارم ولی ریزشم با هیچ دوا درونی قطع نشد

رزماری عصاره بگیر بزن چندین ماه تکرار کن همیشه بزن از نظر من ببین چقدر خوبه 

ای وای منم الان دارم میخورم که...نکنه دوباره برگرده...شانس نداریم لعنت بهش اه

نگران نباش دوره اش بگذره درمان میشی باید آزمایشاتت تکرار کنی تا دکتر بگه دیگه تنبلی نداری قرص قطع بشه بخاطرع هورمون دوباره شروع میشه

باید دورش بگذره عزیزم منم همینا مصرف میکنم باید چندین ماه مصرف کنی تا از آزمایش مشخص بشه درمان شدی . ...

دورش چقدره؟؟؟بعضیا میگن یکسال خوردن بازم برگشته

من دارو میخورم خوبم ولی نخورم برمیگرده

باید مشکل ریشه ای حل بشه ،وقتی که تنبلی داری 

با دوتا قرص هورمونی دوتا متفورمین اینچیزا خوب نمیشی چون تو داری عملا به بدن اون چیزی که نمیتونه تولید کنه و اون کاری که نمیتونه بکنه حاضر و آماده میدی بنظرتون کمکی میکنه به بدن که خودشو بازسازی کنه 

قطعا نه چون تو داری لقمه آماده میدی بهش پس فقط یه درمان مقطعی دادی بهش و بمحض اینکه دیگ بهش دارو ندی علائمت برمیگرده چون بدن بازسازی نشده