2777
2789

سلام

جای برادرتونم 🍀 

این خیلی واژه کلی هست که میگن پسر بایست اخلاق عالی داشته باشه !! 

برخی میگن از چهره و ... مهمتر اخلاقه!!

خاستم‌بدونم‌از نظر شما خانمها یه پسر بااخلاق چجور خصوصیاتی رو بایست داشته باشه و ایده آلتونه..

چجور پسریه ؟

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر وقتی بداخلاقه یعنی نیاز به محبت داره توجه داره

یه پسر با نازکشیدن میتونه راحت اونو از یه بداخلاق عصبی تبدیل کنه به فرشته ی مهربون ولی اکثر پسرا بلد نیستن و تا بداخلاقی از دختر میبینن به فکر تعویض هستن

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
دختر وقتی بداخلاقه یعنی نیاز به محبت داره توجه دارهیه پسر با نازکشیدن میتونه راحت اونو از یه بداخلاق ...

بله بایست هم‌رو درک کنن خوب 👌

نه اینکه تا تقی به توقی بخوره با یه بداخلاقی...

باید توی خانواده ی درست بزرگ شده باشه. مادر و پدر هر دو به روز و توی خونه ای که زن احترام داشته.  تعداد بچه ها زیاد نبودند. طوریکه پسر هم خودش رو با خانوم در جایگاه برابر ببینه. یاد گرفته باشه که باید مشارکت داشته باشه. 

توی کودکی کتک نخورده باشه. هنگام عصبانیت داد نزنه. خشونت فیزیکی نداشته باشه. 

همش نکات منفی رو نبینه. خوش بین و خوش رو و خوش برخورد باشه. 

ارتباط با آدم های رو بلد باش.
پشت سر دیگران بدگویی نکنه و حساس نباشه. مدام دنبال اینکه کی چی گفت و آی بهم برخورد نباشه.
به خودش اجازه نده برای همسرش تصمیم بگیره. زندگی مشترک براش یه همکاری و همراهی دونفره باشه. 

وقتی ناراحت می شه قادر باشه بعد از مدت کمی در موردش حرف بزنه. نه اینکه قهر کنه و بچه بازی دربیاره.
اهل تلاش و کوشش باشه. به گوشی و سیگار و چیزهای دیگه اعتیاد نداشته باشه.

سلام برادر😅پسر با ادب مهربون سر به زیر هول نباشه به فکر سو استفاده نباشه هدف داشته باشه شنونده خوبی ...

سلام‌ 🍀 خوب حمایت مالی که مشخصه توضیح نمیخاد

ولی اینکه میگین تو رفتار حامی باشه رو میشه توضیح بدین؟ اگه امکانش هست

از دید هر کس مرد بودن فرق داره...

اما یه چیزی که خیلی کمک میکنه،شناختن طرف مقابله...و این فقط با حرف زدن به دست میاد...حرف زدنی که آدم بابتش قضاوت نشه و بتونه خودشو اونجور که هست نشون بده‌‌‌...

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

باید توی خانواده ی درست بزرگ شده باشه. مادر و پدر هر دو به روز و توی خونه ای که زن احترام داشته. تع ...

جامع و کامل بود . ممنونم وقت گذاشتین

و البته سخت شد ولی خوبه👌🍀

سلام‌ 🍀 خوب حمایت مالی که مشخصه توضیح نمیخادولی اینکه میگین تو رفتار حامی باشه رو میشه توضیح بدین؟ ...

من خیلی اعتقاد به حمایت مالی از سمت آقا ندارم مستقل بودن خوبه حمایت عاطفی ینی حواسش باشه ناراحت نباشی اذیت نشی یا اگ مشکلی پیش میاد راه حل بده نگران شه

من خیلی اعتقاد به حمایت مالی از سمت آقا ندارم مستقل بودن خوبه حمایت عاطفی ینی حواسش باشه ناراحت نباش ...

آها از اون نظر میفرمایین

متوجه شدم . اهمیت دادن به طرف

ممنون وقت گذاشتین🍀👌

اخلاق داشتن خیلی گستردس 

یسری کارهارو انجام ندادن(خیانت،فحاشی،عصبانیت،بچه ننه و مامانی ،و....)

وانجام یسری کارها(احترام به همسر ،نگاه به همسر به عنوان انسان نه نگاه خاورمیانه ای،محبت،و....)

اخلاق داشتن خیلی گستردس یسری کارهارو انجام ندادن(خیانت،فحاشی،عصبانیت،بچه ننه و مامانی ،و....)وانجام ...

بسیار خوب . ممنون از راهنماییتون🌿