2777
2789
عنوان

گربه سیاه

51 بازدید | 7 پست

دوستان دم خونه دوستم چند وقته گربه سیاه میره میخابه فقط هم دم خونه ایشون میره ( میره داخل آپارتمان) قضیه چیه شومه؟ کسی چیزی می‌دونه 

اصلا غذا اینا نداده به گربه ها که بگیم بخاطر اون میاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گربه بیچاره!شومه چیه آخه!

عزیزم نمیگم که شومه ایشون از این اعتقادی خرافاتی هاس چند روزه همش داره به من میگه بخاطر همین پرسیدم 

وگرنه از آدمیزاد جماعت پاک تر هستن

نبابااا چه شومیه این حرفا چیه... گربه ها خیای باهوشن یا اونجا ی کمی گرمه میرن میخان یا واقعا احساس میکنه یکی تنهاس و احتیاج ب سرگرمی داره... اون قشنگ فهمیده ک دوستت مادرنداره میخاد دوستش بشه ک حالشو خوووب کنه... من تجربه ۳۵ سال گربه داری دارم میدونم ایناروووو

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

این خرافات حال لهم زن چیه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️