2777
2789

مثلا باید تو زندگی توقع داشت؟

یا فقط کار خودتو بکنی اون خواست کاری انجام بده انجام بده

همیشه توی بحث ها خانم باید کوتاه بیاد؟ اصلا باید کوتاه بیاد😂

این صحبت که اره ما عمر تا عمر از شوهرمون معذرت خواهی نمیکنیم قضیش چیه من هر موقع کار اشتباهی انجام بدم معذرت خواهی میکنم

اینکه زندگیه بقیه رو ببینم همسرشون براشون کادو خیلی خاص گرفته یا واقعا یه کار رمانتیک کرده خب منم زنم دلم میخواد

چطوری ردش کنم

نصیحت که نه تجربه س 

هیچ وقت خوبی بدی از شوهرت خانواده ش به بقیه نگو 

هر چی پرسیدن بگو الحمدالله 

اطلاعات زیاد نده به کسی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

هیچ وقت از خودت نزن.. برا خودت تو هیچ موردی کم نذار..مردا بدجوری پرتوقع میشن..قضیه ی زنی که خرج نداره ارج نداره واقعا درسته به موقعش خریدی داری انجام بده نگو نداره نگو گناه داره چون زود عادت میکنن به کم خرجی

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بزار بعد ۱۲ سال زندگی مشترک بهت بگم اگه منت بکشی یا کوتاه بیای

یا کم توقع و قانع باشی نه تنها مردا اهمیتی نمیدن بلکه تا اخر عمرت باید همون فرمون بری

زن عاقل تا شوهرش برا بچه التماس نکرده بچه نمیاره

یکی ام پوستت رو باز کن توش برا خودت پول بزار جوری که فقط خودت بدونی

اصلا توی مسائل خانوده شوهر دخالت نکن

با خانواده شوهر اصلا صمیمی نشو دوری و دوستی

مثل من وسواسی کار خونه نکن که اخرش فقط مریض میشی

عزیزم زندگی مشترک رو نباید رقابتی کنید درکنارهم همه چی ساخته میشه شما تو زندگی رقیب نیستید مکمل هم هستین

زندگی بالا پایین زیاد داره باید صبور باشی 

کاری ک دوستداری همسرت برات انجام بده رو انجام بده 

مثلا دوستداری برات توی مهمونی ها غذا بکشه زمانی ک خودتون دوتایی هستید براش اینکارو انجام بده عادت میشه براش ناخودآگاه یادمیگیره ک اینکار رو دوست داری و مطمئنا جایی اینکارو میکنه 

احترام بذارید ب هم ک مهمترین اصل زندگیه

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

سلام گلم اولین حرف احترام خودته که بدست خودت حفظ میشه اگر ایرادی داره چهرت یا....هیچوقت بروی خودت مبارکه این مشکل روداری وقتی همسرت عصبیه باخودت عصبی هستی جایی که هستی روترک کن برومثلا حیاط یه هوایی عوض کن برای حفظ احترام همیشه مادرپدرهمسرتوشماخطاب کن و هروقت رفتی خونشون ازکنارهمسرت تکون نخورواگرخواستی پیششون باشی بیشترشنونده باش نکته اولوخودم رعایت نکردم و همیشه ازم توقع دارن پس میگم که تو باعث ایجادتوقع نشی همیشه آراسته برووبیا خونشون تندتندنرو تااحترامتوحفظ کنن هدیه روزمادراول برای مادرهمسرش بخربده ب همسرت بعدبرای مادرخودت بخرجوری که بدونه هیچوقت بدون رونمیخوای وقتی مهمون دعوت می‌کنی اجازه کارکردن بهشون نده نه ظرف شستن نه پختن درعوض هرجام میری ازجات تکون نخور ...خیلی نکات ریز دیگه ام هست خواستی بپرس بگم

هر چیزی میشه زود عصبانی نشو  و واکنش هیجانی نده اول آروم باش و منطقی فکر کن اینجوزی تو سوار رابطه میشی من خودم اوایل خیلی حساس بودم سر هر اتفاق کوچیکی کلی ناراحت میشدم و منظوردار برداشت میکردم انگار افسار زندگی تو دستم نبود حالا منطقی تر شدم و هیجاناتمو کنترل میکنم دیدمو مثبت کردم و سر هر چیز کوچیکی گارد نمیگیرم و در کل خیلی زندگی رو جدی نمیگیرم خودم احساس میکنم سوار زندگی شدم و افسار رابطه دست منه منم که دارم مدیریت میکنم !

سلام گلم اولین حرف احترام خودته که بدست خودت حفظ میشه اگر ایرادی داره چهرت یا....هیچوقت بروی خودت مب ...

من بعد ۷ سال زندگی ب مورد آخر شما رسیدم ولی الان توقع دارن میرم خونشون کوزت باشم ک من اهمیت نمیدم چون زمانی ک میان خونه من همه چیز آماده اس و بعد پذیرایی هم با همسرم جمع میکنم 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

من بعد ۷ سال زندگی ب مورد آخر شما رسیدم ولی الان توقع دارن میرم خونشون کوزت باشم ک من اهمیت نمیدم چو ...

وای منم ده ساله ازدواج کردم 

پنج سال اول هرجا میرفتم خودمو هلاک میکردم خیلی کمک میکردم،ولی هرکس اومد خونه من یه بشقابم جا به جا نمی‌کرد...

الان منم دیگه انجام نمی‌دم آرامش روان دارم 

توقعی هم از کسی ندارم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨