2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادرشوهرم بیاین بچعا

884 بازدید | 42 پست

پسرم ۴ ماهشه خانواده همسرمو میبینه بغض میکنه یا وقتی اونجاس بدخوابش میکنن بیدارمبشه بغض میکنه گریع میکنه ولی با خانواده من خیلی میخندع دیشبم بد خواب شد گریع کرد مامان همسرم گفت مامان جونش لوسش کرده منم گفتم اره نازشو خیلی میکشیم یکی یدونس پسرم نوه اول خانوادمه و تقریبا هرروز مامانم میاد دیدنش بنظرتون راست گفته!؟ خیلی ناراحت شدم از حرفش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چیز مهمی نگفته عزیزم الکی دلتو بد نکن بعدم بچه رو بیشتر پیششون ببر به اونام عادت کنه وگرنه تو دلشون میمونه.  زن داداش من تو کرونا همش خودش خونه مامانش میرفت ولی خونه بابای من نمیومد به دلمون موند بچگیشو  کم دیدیم

دیگه قدیمیا از این حرفا میزنن بغلی نشه لوس نشه فلان نشه... شما که یه نسل جلویی و میدونی چقدر غلطه باید نشنیده رد شی کل شخصیت و اعتماد به نفس بچت تا آخر عمر قراره تا زیر سه سال شکل بگیره پس تا جون داری محبت کن

همش تو رقابته‌بگه مامانت اینکارش کردع اونکارش کرده الان میگ مامانت لوسش کردع🤦🏻‍♀️

چه تحلیلی رو ب بچه میکنی اونا اینجوری میکنن بچم اینجوری مبشع

بچم خانواده خودمو بیشتر میخواد و ....

رابطه ات با خانواده شوهرتم اینقدر بدع؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
از تاپیکت بدجنسی میباره. بچه 4 ماهه ذوق خانواده تورو میکنه بغض خانواده شوهرتو!جمع کن بابا

تو چرا زور بهت اومده خب تند تند نمیبینشون نااشناس ولی مامان منو هرصب تا ظهر میبینه حقیقتو گفتم همینی ک خوذشونم میگن