2777
2789

میشه ی راهکار بگین که چجوری میتونم   رابطمو مثل اول کنم باخانوادش صحبت کنم راضی بشن حرف بزنم باهاشون و بعد واسه ازدواج راضیشون کنم ـ

راستش شرایط  میزارمـ

۲۸ سالشه کارمند ماشین باباش زیر پاشع خونه نداره خونه مامانش گفته بشینیم  شرایط شغلی ۴ روز ی شهر ۴ روز شهر دیگ 

واسه مهریه هم تعداد سکه کم میخان بیشتر از ۵ تا نمیکنن

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

مگه دیونه ای؟ 

فقط بخاطر کارمند بودنش؟ 

نو ماشین 

نو خونه 

نو پول 

پس آینده بچت چی؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

میخوای با خانوادش حرف بزنی راضیشون کنی واسه ازدواجتون؟

چرا شما؟

خودتو کوچیک نکن 

اون خودش قدم برمیداره؟

خودش تلاش میکنه؟

بنظرم این کارو نکن اصلا

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه دیونه ای؟ فقط بخاطر کارمند بودنش؟ نو ماشین نو خونه نو پول پس آینده بچت چی؟

مهم نیست عزیزم 

مهم اینکه دوسش دارم 

باهم میسازیم 

خانواده منم کمک میکننـ

فقط دعاکن راضی بشن اونا میگن نه میگن شما به مشکل مبخورید فلان

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

عزیزم همینطوری که دختر رو با التماس میرن خواستگاریش ، بعد عروسی بیچارش میکنن

شما که در واقع خودت میخوای از پسر خواستگاری کنی

ولش کن بزار بره ننش براش زن پیدا کنه

چه خبره 5 تا سکه

برشکست نشن

میخوای با خانوادش حرف بزنی راضیشون کنی واسه ازدواجتون؟چرا شما؟خودتو کوچیک نکن اون خودش قدم برمیداره؟ ...

خب چیکار کنم وقتی نمیشهه اون نمیتونه درست صحبت کنه مهارت اجتماعی خوبی نداره

پسر شاه پریون هم باشه هرگز خودتو کوچیک نکن.یعنی چی صحبت کنی خونواده ش راضی بشه .چند سالته؟

میدونی بعدا چقدر سرکوفت میشنوی ازشون؟تازه شرایط اقا پسر همچین اوکی هم نیست

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
عزیزم همینطوری که دختر رو با التماس میرن خواستگاریش ، بعد عروسی بیچارش میکننشما که در واقع خودت میخو ...

دخترای معلم دندون پزشک ارزوشونه باهاش ازدواج کنن ولی باز خانوادش نمیپسندن میگن قیافه ندارن فلان

مهم نیست عزیزم مهم اینکه دوسش دارم باهم میسازیم خانواده منم کمک میکننـفقط دعاکن راضی بشن اونا میگن ن ...

بله من از اولم گفتم پول هیچ وقت ملاک من نبوده و نیس 

ولی برای شروع زندگی باید حداقل های اولو داشت 

ولی خب شما با خواهر داماد صحبت کنید بهتره 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

پسر شاه پریون هم باشه هرگز خودتو کوچیک نکن.یعنی چی صحبت کنی خونواده ش راضی بشه .چند سالته؟میدونی بعد ...

مهم نیست چندسالمه مهم اینکه دوسش دارم همین

مگه دیونه ای؟ فقط بخاطر کارمند بودنش؟ نو ماشین نو خونه نو پول پس آینده بچت چی؟

اینو نگو خدا رو خوش نمیاد

من و شوهرم اوایل دوستیمون 

ن کار

ن پس انداز

ن خونه

ن ماشین 

هیچی نداشت با هم تلاش کردیم تا ب تک تکشون رسیدیم

الان همه پسرا توو همین شرایطن

بله من از اولم گفتم پول هیچ وقت ملاک من نبوده و نیس ولی برای شروع زندگی باید حداقل های اولو داشت ولی ...

انشالله بشه حرف بزنم راضی بشن

همونی نیستی ک گفتی مامانش اینا راضی نمیشن میخوام زبان بند بگیرم ؟

بله همونم

اینو نگو خدا رو خوش نمیادمن و شوهرم اوایل دوستیمون ن کارن پس اندازن خونهن ماشین هیچی نداشت با هم تلا ...

بله درسته 

ولی الان با این همه گرونی دیگه نمیشه