2777
2789
عنوان

ازدواج راه دور و بارداری

98 بازدید | 5 پست

من ۶ ماهه ازدواج کردم زودم باردار شدم،انگار از زندگی هیچی نفهمیدم،بیرونم کار میکنم،دکترم گفت استراحت نسبی کن،خانوادم ازم دورن موندم چطور همه اینارو ساپورت کنم

خونمم شبیه بازار شامه،شوهرمم دست و پا شکسته کمک میکنه ولی.....

از دکترت نامه بگیر برای استراحت و به محل کارت ارائه بده

اینجوری می‌تونی یک یا دو روز در هفته خودتو دورکار کنی

دیگه چاره نیست

خونه زندگیتم میدونم‌ رو اعصابته ولی رها کن

اگر امکانشو داری بگو هفته‌ای یک بار کارگر بیاد کارای نظافتیتو کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من بد ۴ماه عروسیم باردار شدم بارداریه فوق العاده سختی داشتم مادرمم فوت شده وقتی هم مادر نداری انگار هیچکس رو نداری خودم همه کارامو میکردم خونتم کثیفه ک کثیفه زایمان کنی درست میشه الانم خودم بچمو تنهایی دارم بزرگ میکنم و حتی اجازه ندادم کسی پیشم بمونه فقط تلاش کن طبیعی زایمان کنی ک نیاز ب کسی نداشته باشی منم فکر میکردم از دنیا عقب موندم اما الان این حسی ک دارم رو با دنیا عوض نمیکنم