2777
2789

خدا رو شکر نذر کردم یه حاجت بزرگی داشتم برآورده شد مشاوره هام همه بهم میگن فوق العاده کارساز بوده براشون فقط امروز اونم به تعداد محدود مشاوره میدم خواهرهای گلم همینجا بپرسید جواب میدم شاید مشکل بقیه هم باشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام اینجا بگید که لطفا چجوری بگن که نامزدی یا عقد که گرم مزاج هستن سرد مزاج دخترها به آقا پسرها ممنون میشم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فقط حتما باید زناشویی نذر میکردیقبلا آش و شله زرد بودا

🤣🤣

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

آره خیلیچن وقت دیگه ی بسته اورژانسی و کا.....م میارن در خونه میگن براتون نذری آوردیم انشالله خدا قبو ...

وااااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واقعااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
آره خیلیچن وقت دیگه ی بسته اورژانسی و کا.....م میارن در خونه میگن براتون نذری آوردیم انشالله خدا قبو ...

دیگه اون لحظه این به دلم افتاد گفتم کارساز باشه واسه بندگان خدا اونم بهم نیم نگاهی بکنه کافیه که خدا رو شکر