2777
2789

خانوما من شوهرم دیگه از چشمم افتاده و ازش ناامید شدم .میخوام جدا شم . ولی یکی از دلایل مهمش همین بی محبتی و بی توجهیش هستش . دیروز با یکی صحبت کردم گفت همه مردا همینن . هیچ مردی ب زنش محبت نمیکنه. اون برای دوس دختر پسراست .وگرنه مردا ب زنشون اهمیت نمیدن . بچه ها من مشکلم اینه تو خونمون انگار من وجود ندارم. بهم حتی نگاهم نمیکنه. اصلا هیچ صحبتی بینمون رد و بدل نمیشه . حتی هیچ گونه رابطه عاطفی و ج بینمون نیس. من خیلی سعی کردم خودم بهش محبت کنم ولی اصلا اون درست نشد . من عقب کشیدم . چون احساس کردم خیلی دارم خرد و تحقیر میشم. تو این مدت ک حدود یک سال شده و من دیگه باهاش کاری نداشتم انگار وجود ندارم ن میاد صحبتی باهام شروع کنه نه اصلا بهم دست میزنه . همش سرش تو گوشیه و سریال میبینه یا بازی میکنه . من خیلی حس بدی دارم . نه سال ساختم دیگه میخوام جدا شم .ب نظرتون همه مردا همینن ؟ یکی بهم گفت جدا نشو مردا ذاتشون همینه هیشکی ب زنش اهمیت نمیده. 

اگه بهتون محبت میکنه میشه بگین چ جوریه روابطش با شما ؟ من شوهرم انگار من نیسم حتی بم نگاهم نمیکنه. دریغ از  یه کلمه حرف

بله خداروشکر خیلی خوبه♥️😘🧿

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه دارم. ولی ب حدی دارم از بی توجهیش اذیت میشم افسردگی گرفتم اصلا حوصله ام نمیشه کارای روزمره مو ان ...

چند سالش؟ بچه رو میده به تو؟

میفهمم چی میگی

ما خونه پدرمون غذا هم میخوردیم لباسم داشتیم وقتی محبت و رابطه نباشه اون سوهرمیخوام چکار

ن اصلا حرف دوستتون درست نیست عزیزم 

ینی چی ک مردا همینن جدا شو 

اتفاقا من همسرم ب شدت مهربون متین و خیلی بسیار هم احتراممو داره خیلیم هوامو داره و همیشه میگه ک اولویت اول زندگیم تویی بعد بقیه ...تقریبا۶سالم هست عروسی کردیم 

نمیدونم شاید دلیلش اینه ک منم خیلی لهش احترام میزارم ولی در سختی و مشکلات و نداریش پشتش بود تا ب اینجا رسیده...

ولی در کل بنظرم همش برمیگرده ب ذات آدما..

به خودت عذاب نده منم بچه نداشتم جدا میشدم بچه ام ۳ونیم ساله هست سخته

خیلی سعی میکنم قوی بشم و ب کسی نیازی نداشته باشم . ولی بیشتر روزا انقدر افسرده میشم دلم ب هیچ کاری نمیره ‌ حتی کارای روزمره رو ب سختی انجام میدم روحیه ندارم 

همه که این جوری نیستن ولی در کل زندگی مشترک بعد از یه مدت عادی میشه انقدر عادی که حتی ی گروه گپ مزخرف تو تلگرام براشون بیشتر جذابه تا همسرشون 

این که چقدر از این موضوع تقصیر خانم هست رو نمی دونم اما هیچ تقصیری یک طرفه نیست 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ن اصلا حرف دوستتون درست نیست عزیزم ینی چی ک مردا همینن جدا شو اتفاقا من همسرم ب شدت مهربون متین و خی ...

نه مربوط به شوهرتون انقدر به شوهرم محبت کردم همه جوره ها اما روز بروز بدتر کرد

نابودم کرد نابود میگم ها همه چیزم و زندگیم دنیام ازم گرف

ن اصلا حرف دوستتون درست نیست عزیزم ینی چی ک مردا همینن جدا شو اتفاقا من همسرم ب شدت مهربون متین و خی ...

هیچ زنی مثل من پشت شوهرم نبوده ‌ . بیش از حد بهش اهمیت دادم کارایی ک پدر و مادرش براش نکردن من کردم. زندگی مون همون سال اول از بی پولیش داشت میپاشید چون پول یه نون هم نداشت. پول کرایه خونه هم نداشت . من کار کردم‌ خونه و ماشین خریدم . خونه ای ک خودم خریدم حماقت کردم سه دانگ ب اسمش زدم .  

نه مربوط به شوهرتون انقدر به شوهرم محبت کردم همه جوره ها اما روز بروز بدتر کردنابودم کرد نابود میگم ...

خب ببین دلیلش چیه ..ی بار جدی بشین باهاس حرف بزن ...بشین روبروش با گریه بگو لطفا بیا باهم حرف بزنیم ..بگو ک خسته ای و نیاز ب توجهش داری .بگو ک من سنگ یا چوب یا بی احساس‌ نیستم ادمم..بگو ک فقط ب توجهش نیاز داری چون دوسش داری ببین در جواب چی میگه 

تو هر تاپیکی باید بیای یه پز ریزی از شوهرت بدی بری خخخخ

پز نمیدم اسی میگ شما شوهراتون بهتون محبت  میکنه میگم اره اون جیزی ک هست میگم حالا شما ناراحتی

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

هیچ زنی مثل من پشت شوهرم نبوده ‌ . بیش از حد بهش اهمیت دادم کارایی ک پدر و مادرش براش نکردن من کردم. ...

خب عزیزم ببین مشکل شوهرت چیه چرا اینجوریه 

بنظرمن بهترین کار ممکن برای درست شدن همچین مشکلی صحبت کردن جدی هست و تمام