2777
2789

داره هذیون میگه دل‌درد شدیده چیکار کنم چی بهش بدم 

عصری چیپس و چیپلت خورد میگه وسطش خیلی آب خوردم 

بهش عرق نعنا و زنجبیل فعلا دادم نمیدونم دیگه چیکار کنم چند بار هم رفت استفراغ کرد اگه تجربه قطعی دارید بگید خیلی ترسیدم شوهرمم سرکاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اسنپ بگیر ببرش دکتر!

ازش بپرس ران راستش درد نمیکنه؟ راحت میتونه بلندش کنه؟ بگو پاش رو جمع کنه تو شکمش و دوباره دراز کنه ببینه درد نداره؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم، قرص یا شربت دی سیکلومین اگه تو خونه داری بهش بده ،خوب میشه

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.

پیر منم الان همینطور شده بود 

عرق نعناع خورد یک قاشق هم شربت دی سیکلومین بهش دادم یکم شکمشو ماساژ دادم رفت سرویس اومد گفت بهترم الان هم خوابید خدارو شکر

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺