2777
2789
عنوان

کل حقوقشو ریخته پای دختر مردم

2586 بازدید | 104 پست

کادو داده به دختره اصن کاری ندارم که ۴ساله بریز و بپاش داره براش از ما قرض کرد خرجش  کرد

الان تازه شاغل شده 

امشب فهمیدم کل حقوق ماه قبل و برا دختره خرید کرده 

حسود نیستم ولی میدونم مادرم رضا به وصلتشون نمیشه 

میخواست بشه این ۴ سال میشد 

دلم میسوزه فقط

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

چند سالشونه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا مادرت راضی نمیشه 

مگه اختیار دارشه دلش میخاد حرمتها شکسته بشه بدون مادرت باهاش ازدواج کنه بنظرمن اگه این ازدواج اشتباهه شاید به خوشی دوماهش هم بصرفه براش 

چرا مادرت راضی نمیشه

وصله ما نیستن 

ما همه ازدواجامون  طایفه ای هست 

دختره خونوادش بما نمیخوره ن فرهنگی ن مذهبی 

۴ ساله با همن تا ده شب بیرونه باهاش

مادرم گفت من مردم برو بگیرش ما همچین دختری نمیخواین

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

پولاشو بگیرید سکه بخرید واسه خودش 

البته دست خودش ندید که میره میده به دختره 😑

وقتی لازم داشت خواست ماشین یا خونه بخره یا ازدواج کنه بهش بدید

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭