2777
2789

من بچه که بودم یه سری از اطرافیان که از قضا از دید من بچه خیلی موفق بودن با من بدرفتاری های وحشتناکی کردن 

و ته مغزم جا افتاد هرمی موفقه یعنی آدم بدیه 

حالا هر بار من تو زندگیم به چیزی میرسم و موفق میشم تو ذهنم عذاب وجدان میگیرم فکر میکنم آدم بدیم یعنی شادیام به راحتی به ناراحتی و استرس بدل میشن

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بخاطر همین تبدیل به همچیین ادمی شدم 🙃خمه چیز سخته

تو هم عین منی؟؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

عه فروید جان تویی؟ 😂 گا.  یی. دیمون از بس همه جا توی همه کتابات همه تفکراتت همه رفرنسا همه مقالات گفتی ریشه در کودکی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

پس بخاطر همین تبدیل به همچیین ادمی شدم 🙃خمه چیز سخته

اون روز داشتم کالباس خورد میکردم یهو بابام گفت دستت لرزش داره

بغض گلوم گرفت تو دلم گفتم کجاشو دیدی حالا🥲

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

ن کاش عین تو بودم من زندگی نمیکنم

منم زیاد وضعم خوب نیست ولی خداروشکر 

اخ اخ همش محتاج ادما ومحبتاشونم خیلی اخساس بی ارزشی میکنم

من از خودم بدم میاد که اعتماد به نفسم گرفتن

هرکی رسیده یه چیزی بهم گفته

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

عه فروید جان تویی؟ 😂 گا. یی. دیمون از بس همه جا توی همه کتابات همه تفکراتت همه رفرنسا همه مقالات گ ...

من احساس بی ارزشی میکنم 

محتاح ادما ومحبتتشونم 

بخاطر اینکه مخبت کنن هر کاری میکنم ،هرکاری 

فریود جی میگه به این😔😔😂😂

عه فروید جان تویی؟ 😂 گا. یی. دیمون از بس همه جا توی همه کتابات همه تفکراتت همه رفرنسا همه مقالات گ ...

استاد روانشناسی هرچیزی میگفت واسه من فلش بک میخورد و مثال عینی تو ذهنم میومد

کاش شوخی بود واقعا

من احساس بی ارزشی میکنم محتاح ادما ومحبتتشونم بخاطر اینکه مخبت کنن هر کاری میکنم ،هرکاری فریود جی می ...

فروید یه پزشک و نولوژیست و روانکاو قرن ۱۹ بود که توی رفرنس های روانشناسی و رانپزشکی هست

اینجوریه که بگی کف پام میخاره میگه ریشه در کودکی 😂 اینجوری شورشو دراورده 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭