2777
2789
عنوان

خیلی ناشکری میکنم

173 بازدید | 30 پست

دست خودم نیست 

انقد فکرو خیال و غم و غصه و قسط و قرض داریم اول زندگیمون زهر شده

حسرت میخورم

ناشکری میکنم 

خستم واقعا

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی شد فقط بچو خدایا شکرت همین.. خدا خودش باز میکنه همه گره ها رو مطمئن باش

زیاد نمیگم 

بخدا خستم خیلی وقته تو قسط و قرضیم  تموم نمیشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

فقط یه جمله میتونم بگم که حسرت زندگی هیچکس رو نخور.

خیلی کلیشه ای مسخره ست ولی واقعیت اینه که ما باطن زندگی هیچکس رو نمی بینیم. 

من تا همین چند روز پیش گله نمیکردما ولی میگفتم فلانی رو ببین ، من اگر جای اون بودم روزی هزار بار سجده شکر میکردم .

مامانم اتفاقی یه موردی رو ازش برام تعریف کرد که من نمیدونستم ، خدا میدونه یه ربع خیره بودم به رو به رو که من حسرت زندگی اینو میخوردم؟

چقدر بچه بودم .

همه توی زندگیشون مشکل دارن ، امکان نداره هیچکس مشکل نداشته باشه و همه چی خوش و خرم باشه

فقط باید امیدمون به خدا باشه و بهش توکل کنیم همین.

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

فقط یه جمله میتونم بگم که حسرت زندگی هیچکس رو نخور.خیلی کلیشه ای مسخره ست ولی واقعیت اینه که ما باطن ...

حسرت زندگی نمی‌خورم حسرت اشتباهاتمو حسرت گذشته 

والا دوربرم همه از خودم بدترن عین همیم

زیاد نمیگم بخدا خستم خیلی وقته تو قسط و قرضیم تموم نمیشه

این قسطا تا اخر هست.. بیست و هفت ساله ازدواج کردم.. هردفه گفتیم قسطا تموم شه زندگی کنیم.. نشد که نشد تازه بیشترم شده... خیلی بیشتر..اخه بدون وام نمیشه به جایی رسید.. ان شالله به سلامت بگذره... 

حسرت زندگی نمی‌خورم حسرت اشتباهاتمو حسرت گذشته والا دوربرم همه از خودم بدترن عین همیم

گذشته اسمش روشه ، گذشته .

تموم شده

اشتباه کردی؟

تجربه شده 

خوب یا بد واست تجربه شد

اصلا از کجا معلوم اون موقع بهترین تصمیمی نبوده که گرفتی؟

ببین راهی که ما توش قدم میذاریم بهترین راه ممکن بوده ، شاید بقیه راه ها ظاهرا خوب به نظر می رسیدن ، ولی ما از داخلشون خبر نداریم.

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

این قسطا تا اخر هست.. بیست و هفت ساله ازدواج کردم.. هردفه گفتیم قسطا تموم شه زندگی کنیم.. نشد که نشد ...

ایشالا من از آینده خیلی میترسم

گذشته اسمش روشه ، گذشته .تموم شدهاشتباه کردی؟تجربه شده خوب یا بد واست تجربه شداصلا از کجا معلوم اون ...

ازدواجم بدترین اشتباه بود که برا برگشت خیلی سخته

ازدواجم بدترین اشتباه بود که برا برگشت خیلی سخته

من همون ماه اول بعد عقد پشیمون شدم گریه میکردم.. میگفتم اخه مستاجریم چه طوری زندگی کنیم.. وای دیگه میگفتم تمومه.. من میمیرم.. ولی خدا خیلی حواسش به مابود وهست 

حالا خونه دویست متری نداریم ولی پنجاه متر مال خودمونه.. کار.. ماشین مغازه.. همه چی جورشد

توکلت بخدای بی نهایت مهربون

ماهم همینیم تازه شما دیگه نمیخوای جواب پس بدی.ولی مدام دستامو میارم بالا میگم شکرت خدا.ممنونتم

اوضاع هر روز سخت تر میشه خدا بهمون رحم کنه

من همون ماه اول بعد عقد پشیمون شدم گریه میکردم.. میگفتم اخه مستاجریم چه طوری زندگی کنیم.. وای دیگه م ...

خدا برات بیشترش کنه 

ولی با این حقوق ها ما عمرا بتونیم خونه بخریم