iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 عنوان اونایی که فرهنگیان میخونن 68 بازدید | 3 پست بیاید یه سوال دارم آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽 1403/11/24 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 شما فرهنگیان میخونید؟ اسون بود یا سخت من دوست دارم کنکور فرهنگیان زبان بدم کلاس زبانم میرم به نظرت ... اره میخونم سخت بود برای من آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 کسی نیست؟؟ آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 ببخشید روزی چند ساعت میخوندیم یادم نیست آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽