2777
2789
عنوان

تاسیان رو کسی دیده

289 بازدید | 16 پست

میخوام ببینمش، ارزش دیدن داره؟ در مورد چیه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°     🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد(ص)🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من قسمت ۱ و دیدم، فیلم فضای جالبی داره، فکر میکنم‌ ارزش دیدن داره

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ارههههه خیلی قشنگه

من تو عمرم اصلاا سمت فیلمای ایرانی نمیرم

تنها سریال ایرانی ک دیدم خاتون بود

اینو دیدم خیلی دوست داشتم خیلی وایبش قشنگ بود

با ایت حال بازم خاتون رو بیشتر دوست دارم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خوبه هوتن بازی میکنه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ارههههه خیلی قشنگهمن تو عمرم اصلاا سمت فیلمای ایرانی نمیرمتنها سریال ایرانی ک دیدم خاتون بوداینو دید ...

وای هیچییی خاتون نمیشه🥲 جدی وایبش مثل خاتونه؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°     🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد(ص)🤍

من دیشب دیدم نه ارزش نداشت انتخاب بازیگر افتضاح از محیط مناسب دهه ۵۰ استفاده خوبی نکردن مسایل سیاسی رو سطحی نشون دادن آخرش هم یه عاشقانه ضعیف طرف هستیم اون سریال رهایم کن تو همین فضا تاریخی ولی عالی بود 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

من قسمت ۱ و دیدم، فیلم فضای جالبی داره، فکر میکنم‌ ارزش دیدن داره

چجوریه مثلا موضوعش چیه

اینقدری که بهش حمله شده فکر کنم اجازه ندن دیگه پخش بشه

چند قسمت پخش شد.

من دیشب دیدم نه ارزش نداشت انتخاب بازیگر افتضاح از محیط مناسب دهه ۵۰ استفاده خوبی نکردن مسایل سیاسی ...

من اصلا سریال ایرانی ندیدم جز دو سه تا. اینو خیلی ازش تعریف کردن گفتم ببینمش، این رهایم کن که میگی ارزش دیدن داره؟ جذابه؟

من اصلا سریال ایرانی ندیدم جز دو سه تا. اینو خیلی ازش تعریف کردن گفتم ببینمش، این رهایم کن که میگی ا ...

واقعا قشنگه یعنی ارزش داره حسابی از کلی سریال خارجی هم با کیفیت تر و بهتره ببین حتما از دستش نده

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸